Πότε-έρχεται-στην-Ευρώπη-το-toyota-land-cruiser-250
AYTOKINHTO

Πότε έρχεται στην Ευρώπη το Toyota Land Cruiser 250

Η σειρά Land Cruiser της Toyota παρουσιάστηκε πριν από 72 χρόνια και συνέδεσε το όνομά της με την δράση και την περιπέτεια σε δύσκολα τερέν. Αρχικά είχε την ονομασία Toyota BJ και ήταν το πρώτο όχημα που ανέβηκε στον έκτο σταθμό του όρους Φούτζι.

Εξελιγμένο όλα αυτά τα χρόνια για να παρέχει αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και επιδόσεις εκτός δρόμου, το Land Cruiser προέκυψε δημοφιλές και στον τομέα των πωλήσεων με περίπου 11,3 εκατ. μονάδες να έχουν κυκλοφορήσει σε 170 χώρες.

Η νέα σειρά 250 της οικογένειας μοντέλων Land Cruiser τελευταίας εσοδείας βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα GA-F με τη σειρά 300 και εφοδιάζεται με ότι πιο πρόσφατο έχει να επιδείξει η Toyota σε επίπεδο τεχνολογίας και συστημάτων ασφάλειας. Το αμάξωμα είναι κατά 30% πιο άκαμπτο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η εξέλιξη των ειδών φέρνει στο προσκήνιο την βελτιωμένη άρθρωση των τροχών και την επαναρύθμιση της ανάρτησης με γνώμονα τα off road χαρακτηριστικά της σειράς.

Στις αναβαθμίσεις συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως το σύστημα διεύθυνσης – έχει για πρώτη φορά ηλεκτρική υποβοήθηση – με καλύτερη αίσθηση από το τιμόνι και μεγαλύτερη ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες αλλά και της βελτίωσης των συστημάτων Multi-Terrain Monitor και Multi-Terrain Select στη χρήση off road.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της σειράς 250, η ορατότητα προς τα εμπρός είναι βελτιωμένη χάρη στο χαμηλά τοποθετημένο καπό και την χαμηλότερη άνω επιφάνεια του πίνακα οργάνων, τα οποία συμβάλλουν στην ασφαλή οδήγηση εντός και εκτός δρόμου.

Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr

Related posts

Δοκιμή Citroen C4 X 1,2 130 EAT8: Μια κατηγορία μόνο του

timesadmin

Ο χειρότερος οδηγός του 2023 είναι 75χρονος Έλληνας και έφαγε πρόστιμο 12.560 ευρώ

timesadmin

Όλοι περιμένουν το νέο ηλεκτρικό SUV Lucid Gravity-πότε παρουσιάζεται

timesadmin

Dua Lipa και Porsche ενώνουν τις δυνάμεις τους

timesadmin

Alfa Romeo 33 Stradale: Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα (video)

timesadmin

Tesla Model Y: σύντομα και στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σας

timesadmin