«Πυρά»-Πετρέλη-κατά-κριτών-talent-show:-«Δυστυχώς-μερικά,-για-να-μην-πω-όλα-γίνονται-για-την-προβολή-των-κριτών»
LIFESTYLE

«Πυρά» Πετρέλη κατά κριτών talent show: «Δυστυχώς μερικά, για να μην πω όλα γίνονται για την προβολή των κριτών»

Media

«Πυρά» Πετρέλη κατά κριτών talent show: «Δυστυχώς μερικά, για να μην πω όλα γίνονται για την προβολή των κριτών»

Για τα ενδεχόμενα να συμμετέχει είτε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show, είτε ως παρουσιαστής μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας του επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε ότι «θα ήμουν θετικός να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή αλλά εξαρτάται από το ποιο θα ήταν αυτό το σόου. Γιατί καλώς ή κακώς έχουμε δει πάρα πολλά τέτοιου τύπου τάλεντ σόου, που βλέπουμε παιδιά να πηγαίνουν σε αυτά, να κάνουν μια πορεία, να τελειώνει το σόου μετά από 2 – 3 μήνες, να βγαίνει ο νικητής και την άλλη μέρα να μην ξέρουμε ποιος κέρδισε. Να αγνοείται δηλαδή η τύχη των παικτών που πήραν μέρος».

«Δυστυχώς, για να μην πω όλα, θεωρώ πως κάποια τηλεοπτικά παιχνίδια γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών, οι οποίοι κοιτάνε την προβολή που θα έχουν εκείνο το δίμηνο ή τρίμηνο και μετά δεν δίνουν καμία σημασία στα παιδιά».

«Αν μου ερχόταν μια κάποια πρόταση ή κάποια κουβέντα για εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι, σίγουρα θα έπαιζε ρόλο το ποιο θα είναι το κόνσεπτ. Σαν παρουσιαστής σε εκπομπή, όμως, δεν θα το έβλεπα. Το θεωρώ απίθανο. Επειδή υπάρχουν και τηλεπαιχνίδια με συγκεκριμένο κόνσεπτ, δεν είναι δηλαδή τελείως ελεύθερο, εκεί αναλόγως το παιχνίδι μπορεί να ήταν κάτι που θα το συζήταγα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θάνος Πετρέλης στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ελεονώρα Μελέτη για την κόρη της: Με πέρασε από το να ζω στο να υπάρχω

timesadmin

Κοντά σε συμφωνία με το Mega η Φαίη Σκορδά

protothema.gr

MasterChef: Έξαλλος ο Σωτήρης Κοντιζάς – «Δεν θέλω να έρχονται τέτοια πιάτα»

timesadmin

Εισβολέας: Όταν μεγαλώνεις και κάνεις παιδί, έχεις ευθύνη για αυτό που λες

timesadmin

Ραφαέλλος Γεωργίου: Γεννήθηκα με HIV και οι γιατροί με θεωρούσαν τελειωμένη υπόθεση

timesadmin

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα ερωτηματικά για το ματωμένο νυχτικό και η θέση στην οποία βρέθηκε η ηθοποιός

timesadmin