Πυξ-Λαξ:-Ο-Φίλιππος-Πλιάτσικας-“σπάει”-την-σιωπή-του-για-τον-ντράμερ
LIFESTYLE

Πυξ Λαξ: Ο Φίλιππος Πλιάτσικας “σπάει” την σιωπή του για τον ντράμερ

15:30 , Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

lifestyle

Η υπόθεση για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για αποπλάνηση ανήλικης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, βασικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος, “έσπασε” τη σιωπή του και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τον Γιώργο Γιαννόπουλο, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star.

Όπως τόνισε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, δεν θα πρέπει η άγνωστη ζωή του ντράμερ και όλα όσα έκανε να ταυτιστούν ούτε με τα τραγούδια των Πυξ Λαξ που έχουν αφήσει ιστορία, ούτε με τους χαρακτήρες των μελών που είναι μουσικοί αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωποι και γονείς.

Τι δήλωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας

«Από την πρώτη στιγμή, όπως και όλος ο κόσμος, αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, όποιος “άρρωστος του πληκτρολογίου” θέλει να συνδέσει αυτή την μπάντα με μια τόσο ειδεχθή πράξη θα μας βρει απέναντι.

Στο τέλος δεν μπορεί να κοιτάμε τον υδραυλικό, τον πρώην συνεργάτη και τον κηπουρό για να δούμε τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μια τέτοια τρέλα. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτό. Και τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία», ανέφερε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Related posts

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Ονειρικές διακοπές με διαμονή σε igloo

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/7/2022

timesadmin

Σασμός: Νύχτα πάθους για Στέλλα και Γεράσιμο – Το καλά κρυμμένο μυστικό στο φως

timesadmin

Ξεσπά ο Ζαχαρίας Ρόχας: Όταν τα θύματα μιλούν, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν

timesadmin

The Voice: Στα “μαχαίρια” Έλενα Παπαρίζου και Κωνσταντίνος Αργυρός

timesadmin

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Λέφα

timesadmin