Προσλήψεις-διδακτικού-προσωπικού-στη-Σχολή-Τεχνικής-Εκπαιδεύσεως-Αξιωματικών-Μηχανικού
ΕΛΛΑΔΑ

Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια  (ώρα 6:55:37 π.μ.) η προκήρυξη της Σχολής Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού για την πρόσληψη 38 καθηγητών-τριών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαικού έτους 2022-23, με σύμβαση εργασίας  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αποζημίωση.

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων ταυτίζεται με αυτή των αντίστοιχων εκπαιδεύσεων στη Σχολή, οι οποίες θα διεξαχθούν από 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως 31 Ιουλίου 2023 για την Κύρια Ετήσια εκπαίδευση και από 6 Μαρτίου 2023 έως 31 Μαρτίου 2023 για το Σχολείο Βασικής Τεχνικής Κατάρτισης του Βασικού Τμήματος Ανθλγών, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:30 – 14:40, πλην αργιών Χριστουγέννων, Πάσχα και επίσημων αργιών και των περιόδων διακοπής της εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον Οργανισμό της.

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, θα γίνει προσωπικά από τους υποψηφίους στη Σχολή, από την 24η Μαΐου 2022 μέχρι και την 3 Ιουνίου 2022 (11 ημέρες από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της προκήρυξης), στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξκών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ)», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15773, ΓΟΥΔΗ – ΑΘΗΝΑ. Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξκών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ)», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15773, ΓΟΥΔΗ – ΑΘΗΝΑ και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο την 03 Ιουνίου 2022.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο.

Η επιλογή αυτών που πρόκειται να απασχοληθούν ως ωρομίσθιο διδακτικό προσωπικό για περισσότερες από 176 ώρες, συνεχείς ή διακεκομμένες, θα διενεργηθεί από τριμελή επιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί με διαταγή του αρχηγού ΓΕΣ. Όταν η διάρκεια της απασχόλησης, συνεχής ή διακεκομμένη, δεν υπερβαίνει τις 176 ώρες, η επιλογή γίνεται απευθείας από τον διοικητή της Σχολής.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων, από τη Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξκών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ), τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:00 και στα τηλέφωνα 210-7708121, 210-7708240, 210-7708341.

*Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις σήμερα:Μπαίνει «φρένο» στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος: Πώς θα λειτουργήσει ο μηχανισμός με το πλαφόν και τις επιδοτήσεις

Κώστας Καραμανλής: Σχέδιο με 4 + 4 κινήσεις για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού της Αθήνας

Χώρισε η Ταραμπάνκο – Του «έφυγε» η Κάτια, του έμεινε το τατουάζ με το όνομά της

Related posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μίλησε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Δασκαλάκη

timesadmin

Euronews: Υποβαθμίζεται η ελληνική υπηρεσία – Απολύονται οι μισοί εργαζόμενοι

timesadmin

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα από αύριο – Παραμένει η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους

timesadmin

Γαλατάς Ναυπακτίας: Αγέλη αλόγων ποδοπάτησαν δύο ανήλικα παιδιά – Διασωληνωμένος ο 17χρονος, χτύπησε στο κεφάλι η φίλη του

timesadmin

Θλίψη για τον άδικο χαμό 12χρονου αθλητή της κολύμβησης της ομάδας του Άρη Νίκαιας

timesadmin

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Έτσι πέθαναν τα κοριτσάκια μας», εξηγούν οι γονείς και απαντούν στις επικρίσεις

timesadmin