thetimes.gr
Προμηθέας-Ολυμπιακός-72-102:-Με-«περίπατο»-το-2-0
ΣΠΟΡ

Προμηθέας-Ολυμπιακός 72-102: Με «περίπατο» το 2-0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε (72-102) του Προμηθέα στην Πάτρα κάνοντας το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών των playoffs της Basket League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός πέρασε (72-102) από την Πάτρα και έκανε το 2-0 στη σειρά κόντρα στον Προμηθέα για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μια νίκη προκειμένου να προκριθούν στους τελικούς της διοργάνωσης.

Σκόραραν και οι δώδεκα που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Βεζένκοφ να ήταν κορυφαίος με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Μάρτιν να ακολουθεί με 17π. Από τους Πατρινούς, ξεχώρισε ο Φόστερ με 19 πόντους. To επόμενο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (4/6, 20:00) στο ΣΕΦ.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι δύο ομάδες πήγαν τις επιθέσεις τους κοντά στο καλάθι με αποτέλεσμα να συμβαδίζουν στο σκορ σε όλη την πρώτη περίοδο και τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στο φινάλε να πάρουν προβάδισμα με 20-18. Ο Ολυμπιακός βρήκε σκορ έξω από τα 6,75μ. με τον Εϊσι και τον Σλούκα και κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά ξεφεύγοντας με 33-24 στο 14′. Ενα νέο τρίποντο του Σλούκα ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (26-38) με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν το πρώτο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 15 πόντων με το σκορ 31-46.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φαλ έφερε τον Ολυμπιακό στο +19 (37-56), με ένα σερί 9-0 ξέφυγε με 65-39 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Ο Φόστερ ήταν ο μόνος που σκόραρε για τον Προμηθέα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν επιθετικό πλουραλισμό συντηρώντας το προβάδισμά τους πάνω από τους 20 πόντους ως και το φινάλε της 3ης περιόδου (53-75). Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Βεζένκοφ σκόραραν διαδοχικά τρίποντα για τον Ολυμπιακό που στο 34′ ξέφυγε με 90-59 ενώ λίγο αργότερα με τις βολές του Λούντζη έφτασε στο +32 (61-93). Στα 1:46 για το τέλος του αγώνα ο Λιβιό με φόλoου κάρφωμα έκανε το 67-100 με το φινάλε του αγώνα να βρίσκει τον Ολυμπιακό νικητή με 102-72.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 31-46, 53-75, 72-102.

Related posts

Ζεις τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ  

timesadmin

Ιστορική δημοπρασία: Φανέλα του Τζόρνταν από τη σεζόν 1997-1998 πωλήθηκε έναντι 10,1 εκατ. δολαρίων

timesadmin

Taekwondo: Χάλκινα μετάλλια για Πολυχρόνη και Κίτσιου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21

timesadmin

H βαθμολογία της Super League: Επιστροφές για Ολυμπιακό-ΑΕΚ, νίκη και για ΠΑΟΚ

timesadmin

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πονίτκα – Το ανακοίνωσε η Ρέτζιο Εμίλια

timesadmin

Ο Τσιτσιπάς στον δρόμο για τον τελικό του Australian Open

timesadmin