Πού-θα-κάνετε-test-ride-όλα-τα-δίτροχα-μοντέλα-της-suzuki
AYTOKINHTO

Πού θα κάνετε test ride όλα τα δίτροχα μοντέλα της Suzuki

Aπό τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου ο όμιλος Σφακιανάκη, εισαγωγέας των μοτοσυκλετών και scooter της Suzuki στην ελληνική αγορά διοργανώνει το Suzuki Festival 2024 στο Riding school (32ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Πολυδένδρι Αττικής) με την υποστήριξη του Θανάση Χούντρα και της ομάδας του από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το βράδυ. Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Suzuki θα είναι διαθέσιμα για test ride τόσο σε ασφάλτινο όσο και χωμάτινο terrain.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν δια ζώσης όλα τα δίτροχα μοντέλα της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων και των: Hayabusa 25th anniversary και V-Strom 800DE Rally.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και στις 14:00, θα διεξαχθεί σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης από τον Θανάση Χούντρα. Στην 3ημερη γιορτή της Suzuki θα υπάρχει επίσης άφθονο φαγητό και μουσική. Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέση για test ride μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Ειδικά για τις δοκιμές των μοτοσυκλετών θα χρειαστεί να παρευρεθείτε στον χώρο 15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχετε επιλέξει. Να έχετε μαζί δίπλωμα (κατηγορία Α), κράνος κλειστού τύπου, μακρύ παντελόνι, μπουφάν μηχανής, γάντια και μπότες ή μποτάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

Lamborghini πάρκαρε και έκλεισε ολόκληρο πεζοδρόμιο στον Πειραιά

timesadmin

Επίσημο: Η ζωή του Elon Musk σε ταινία και ο σκηνοθέτης είναι μεγάλη έκπληξη

timesadmin

Ερυθρά Θάλασσα: Γιατί Tesla και Volvo σταματούν την παραγωγή αυτοκινήτων

timesadmin

Γιατί ο Roger Federer τρώει ποπ κορν μέσα σε Mercedes EQS-δείτε το video που μόλις κυκλοφόρησε

timesadmin

Google, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και χάρτες με βενζινάδικα

timesadmin

Αυτόνομη οδήγηση: Δείτε πώς λειτουργεί η νέα έκδοση FSD Beta της Tesla

timesadmin