Ποτέ-δεν-είναι-αργά-για-μια-ford-mustang-mach-e
AYTOKINHTO

Ποτέ δεν είναι αργά για μια Ford Mustang Mach-E

Μετά από μία ολόκληρη ζωή συμβίωσης με βενζινοκίνητα μοντέλα, ο 87χρονος Pedro García αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά να αγκαλιάσεις το μέλλον και τολμώντας να μεταβεί στην ηλεκτροκίνηση επέλεξε την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E.

Ο Pedro υπήρξε ιδιοκτήτης πολλών αυτοκινήτων Ford όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας αναπτύξει στενή σχέση με την ομάδα του τοπικού Εμπόρου της Denia, Auto Christian, στο Alicante της Ισπανίας. Αυτοί φρόντισαν να είναι ένας από τους πρώτους που θα έβλεπαν μία Mustang Mach-E, και όταν ο ίδιος γοητεύτηκε από το στυλ της, φρόντισαν να είναι από τους πρώτους αγοραστές του μοντέλου. Από τότε, η ομάδα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Pedro βοηθώντας τον να μάθει και να προσαρμοστεί στο νέο του αυτοκίνητο. Όχι ότι χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια. 

Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι η μετάβαση σε ένα υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα ήταν δύσκολη για την ηλικία του, όμως ο Miguel Estrela, πωλητής της Auto Christian, επισημαίνει πόσο καλά ο Pedro έμαθε να διαχειρίζεται στην Mach-E. Γνωρίζει νεώτερους σε ηλικία οδηγούς οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκουν την ιδέα της αλλαγής στην ηλεκτροκίνηση τρομακτική αλλά, όπως σύμφωνα με τις δηλώσεις του Pedro, παρά το ότι μία ολόκληρη ζωή είχε συνηθίσει να οδηγεί βενζινοκίνητα μοντέλα, η αλλαγή ήταν ευκολότερη από όσο μπορούσε κάποιος φανταστεί.

Η φόρτιση, ειδικότερα, ήταν κάτι στο οποίο ο Pedro συνήθισε γρήγορα. Με ένα wall box εγκατεστημένο στο σπίτι του, απλά το φορτίζει κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί ξυπνά με ένα πλήρως φορτισμένο αυτοκίνητο. Η αθόρυβη λειτουργία και η ευκολία χρήσης που χαρακτηρίζει την  Mustang Mach-E – κυρίως κατά την οδήγηση με ένα πεντάλ – του επιτρέπουν να ταξιδεύει σε μέρη όπου δεν είχε καταφέρει να πάει μέσα σε πενήντα χρόνια, απλά και μόνο επειδή μπορεί. Και το καλύτερο απ’ όλα σύμφωνα με τον Pedro; Δεν χρειάζεται πλέον να σταματά σε πρατήρια ανεφοδιασμού, ούτε να κάνει στάση για επαναφόρτιση χάρη στην αυτονομία της Mustang Mach-E. 

Οι άνθρωποι μπορεί να φοβούνται την αλλαγή, αλλά ο Pedro αποδεικνύει ότι ακόμα και στην ηλικία του, η προσαρμογή στο μέλλον μπορεί να είναι ευκολότερη, και πιο απολαυστική από το προσδοκώμενο.  

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related posts

Συνεργασία Mercedes-Benz με Avatar; Ναι, αλλά γιατί;

timesadmin

Κορυφαία ασφάλεια για το Ford Tourneo Connect

timesadmin

To Mercedes AMG Red Pig και η άγνωστη ιστορία του

timesadmin

Πώς είναι οι δρόμοι του Monaco όταν δεν έχει Formula 1

timesadmin

Το ηλεκτρικό Jeep Avenger διαθέσιμο στην ελληνική αγορά-Τιμές, εκδόσεις

timesadmin

H Dacia στο Top 3 των πωλήσεων στην Ευρώπη το 2021

timesadmin