Πολωνία:-Η-pgnig-θα-μειώσει-τις-τιμές-φυσικού-αερίου-για-τις-μικρές-επιχειρήσεις-κατά-25%
ΚΟΣΜΟΣ

Πολωνία: Η PGNiG θα μειώσει τις τιμές φυσικού αερίου για τις μικρές επιχειρήσεις κατά 25%

Η πολωνική PGNiG θα μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου για τις μικρές επιχειρήσεις κατά 25% από σήμερα, όπως ανακοίνωσε στο Twitter ο υπουργός Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων της χώρας, Jacek Sasin, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Επιχειρήσεις σε όλη την Πολωνία έχουν αναφέρει ότι έλαβαν ειδοποιήσεις ότι οι λογαριασμοί τους για το φυσικό αέριο θα είναι αυξημένοι σε σύγκριση με το 2021, με αποτέλεσμα ορισμένες από αυτές να τερματίσουν τις δραστηριότητές τους.

“Έδωσα εντολή στην PGNiG γι αλήψη μέτρων ούτως ώστε να μειωθεί το κόστος του φυσικού αερίου κατά ένα τέταρτο για επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, κομμωτήρια, χώροι παροχής υπηρεσιών”, έγραψε στο Twitter προσθέτοντας ότι η μείωση των τιμών θα έχει ισχύ από σήμερα Παρασκευή.

Η θυγατρική της PGNiG που είναι υπεύθυνη για την πώληση φυσικού αερίου σε μικρές επιχειρήσεις πρόσθεσε ότι η μείωση θα ισχύσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση της Πολωνίας ανακοίνωσε νέο νόμο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου σε δημόσιους φορείς όπως τα νοσοκομεία.

Related posts

Τουρκία: 168 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19

timesadmin

Τεϊχμάιστερ (ΕΤΕπ): Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας έκδοσης ψηφιακού ομολόγου

timesadmin

Τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται στις χώρες του Κόλπου

timesadmin

Holcim: Θέτει νέους στόχους για το 2025

timesadmin

Βέλγιο-Covid-19: Επεισόδια ξέσπασαν στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των μέτρων για τον κορονοϊό

timesadmin

Εξιτήριο πήρε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

timesadmin