Πολάκης:-Απαράδεκτη-η-διαρροή-ενός-«Πόθεν-Έσχες»-–-Περισσότερο-απαράδεκτο-το-εξώδικο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Απαράδεκτη η διαρροή ενός «Πόθεν Έσχες» – Περισσότερο απαράδεκτο το εξώδικο

Πολάκης: Απαράδεκτη η διαρροή ενός «Πόθεν Έσχες» – Περισσότερο απαράδεκτο το εξώδικο

πολιτική

Παύλος Πολάκης

Να αποσύρει το εξώδικο κάλεσε ο Παύλος Πολάκης τον Στέφανο Κασσελάκη με δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής. Παράλληλα ζήτησε να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών.

Ο ίδιος, ζήτησε να γίνει άμεσα συνάντηση των πέντε υποψηφίων και να πέσουν οι τόνοι. Ο Παύλος Πολάκης εστίασε στο να οριστεί ημερομηνία για το συνέδριο ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Ο Παύλος Πολάκης στη δήλωση του τόνισε «νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ ξανά σήμερα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είδα ότι οι προτάσεις μου έγιναν εν μέρει δεκτές. Θεωρώ απαράδεκτη τη διαρροή ενός Πόθεν Έσχες αλλά εξίσου και περισσότερο απαράδεκτο το εξώδικο».

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «χθες ζήτησα τη δημόσια ανάρτηση όλων των Πόθεν Έσχες γιατί τα πολιτικά πρόσωπα  δεν πρέπει να έχουν κάτι να κρύψουν. Η διαδικασία της προεδρικής εκλογής πρέπει να την αξιοποιήσει για το άνοιγμα προς την κοινωνία. Εδώ υπάρχει ένας πόλεμος δίχως τέλος» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως «βλέπω ότι συνεχίζει την ίδια απολιτίκ τακτική και δυστυχώς βλέπω κάποιους να ρίχνουν νερό στο μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Τον καλώ να πάρει αμέσως πίσω το εξώδικο».

«Καλώ Σβίγκου και Παππά να συγκαλέσουν σύσκεψη των πέντε. Ήδη συμφώνησαν Φαραντούρης και Γκλέτσος» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με το avgi.gr.

«Και βέβαια να ορίσουμε τις ημερομηνίες μίας ή δυο τηλεμαχιών και η μια να γίνει πριν από το συνέδριο. Καλώ τους πάντες να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών. Όχι να διώξουμε κόσμο, να μαζέψουμε κόσμο, ειδικά τώρα που φάνηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί. Θέλουμε μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο» συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης είπε πως δεν συμφωνεί με την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

«Να γίνει σήμερα η αύριο η συνάντηση των πέντε για να λυθούν. Από την στιγμή που αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες όλων, ακόμη και ο πιο κακόπιστος που τον έπεισε να καταθέσει το εξώδικο θα πρέπει να του πει να το πάρει πίσω» επέμεινε ο Παύλος Πολάκης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να στέλνει πρώην πρόεδρος εξώδικο προς το κόμμα που θέλει να ηγηθεί και δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο κεντρική επιτροπή να διαγραφεί έναν υποψήφιο πρόεδρο».

Ερωτηθείς, για τον έχει επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «μέσα από αυτό, μιλάω με το κάλεσμα».

«Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει διαγραφή. Πρέπει να αναμετρηθούμε στα ίσα. Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω θέλω να τον νικήσω» είπε καταληκτικά ο Παύλος Πολάκης.

Related posts

Μητσοτάκης στη συνάντηση με Γιούροβα: «Απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή»

timesadmin

Πυρ ομαδόν για τα λύτρα στους κουκουλοφόρους μάρτυρες της Novartis: Δεν μπορείς να πληρώνεσαι και να προστατεύεσαι

timesadmin

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση επιχειρεί «μπάζωμα» των ποινικών ευθυνών

timesadmin

Παρίσι 2024: Θερμό χαιρετισμό με την Τζιλ Μπάιντεν είχε ο Μητσοτάκης στον αγώνα του Πετρούνια

timesadmin

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Τη διαγραφή Κασσελάκη ζήτησε η Γεροβασίλη, την παραίτηση Σβίγκου η Τζάκρη

95wwvl

Δένδιας: Κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων του Noratlas – Δείτε φωτογραφίες

timesadmin