ΠΑΣΟΚ:-Στηρίζει-Ανδρουλάκη-ο-ευρωβουλευτής-Γιάννης-Μανιάτης-–-«Να-του-δώσουμε-την-ευκαιρία-να-ολοκληρώσει-την-προσπάθεια»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Ανδρουλάκη ο ευρωβουλευτής Γιάννης Μανιάτης – «Να του δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια»

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, εξέφρασε, μέσω ανάρτησής του, την εκτίμησή του και για τους δύο υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο έδειξε την προτίμησή του στον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του β’ γύρου, καθώς, όπως είπε τους συνδέουν «βαθιά φιλία και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες σε καιρούς σκληρούς, όταν ήμασταν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα».

Παράλληλα, συνεχάρη όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, καθώς «κατάφεραν ο καθένας με τον τρόπο, τις εμπειρίες και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του, να αναδείξουν το πολυσύνθετο ψηφιδωτό της παράταξης, που αποτελεί πλέον μια σημαντική προοδευτική πολιτική παρακαταθήκη».

Η ανάρτηση

Το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε τον πρώτο γύρο των εσωτερικών εκλογών του με τρόπο συντεταγμένο και σοβαρό, δημιουργώντας ένα αξιοζήλευτο παράδειγμα όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για όλο το πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία.

Γι’ αυτή την επιτυχία, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους, γιατί κατάφεραν ο καθένας με τον τρόπο, τις εμπειρίες και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του, να αναδείξουν το πολυσύνθετο ψηφιδωτό της παράταξης, που αποτελεί πλέον μια σημαντική προοδευτική πολιτική παρακαταθήκη.

Οδεύοντας προς τον δεύτερο γύρο, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μου προς τους δύο υποψήφιους που απέδειξαν ότι έχουν πολλά να προσφέρουν στο ΠΑΣΟΚ.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη με συνδέει βαθιά φιλία και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες σε καιρούς σκληρούς, όταν ήμασταν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα.

Με τον Χάρη Δούκα είμαστε συνάδελφοι και φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύουμε επιστημονικά μαζί με αφοσίωση στον κοινό σκοπό της πράσινης μετάβασης.

Τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ επαναθεμελίωσε τη σχέση του με τους πολίτες. Στις περασμένες ευρωεκλογές είδαμε ξανά το πράσινο στον εκλογικό χάρτη. Απομένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν και την επόμενη ημέρα πολλά θα πρέπει να αλλάξουν, είμαι όμως σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα όλων των υποψήφιων Προέδρων, το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα σταθεί αντάξιο των ακόμη μεγαλύτερων προσδοκιών που έχουν πλέον οι πολίτες από εμάς.

Πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε στον Νίκο Ανδρουλάκη την ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Ο «Μίλτον» σαρώνει τη Φλόριντα και προκαλεί πλημμύρες – Χωρίς ρεύμα 2,6 εκατ. κτήρια, συγκλονιστικά βίντεο

Viral η φωτογραφία γαμπρού στις ΗΠΑ που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη γαμήλια δεξίωση – «Θλιβερό»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα – Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Related posts

Μητσοτάκης για το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο: Εξαιρετική προβολή για τη χώρα μας

protothema.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Δεν θα σταματήσούμε να θέτουμε ερωτήματα και να ζητάμε απαντήσεις

timesadmin

Μητσοτάκης στο «Times Now»: Στόχος μας ο διπλασιασμός του εμπορικού ισοζυγίου με την Ινδία μέχρι το 2030

timesadmin

Φρέντι Μπελέρης: Τι θα γίνει εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής – Η πίεση στην Αλβανία για να αποφυλακιστεί

protothema.gr

Μητσοτάκης: Μείωση 17% των διοδίων της Πελασγίας από 1η Οκτωβρίου

timesadmin

Κρίσιμες ώρες για τον δήμαρχο Αιγιάλειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

James Rollner