ΠΑΣΟΚ:-Άγονος-ανασχηματισμός-αντίστροφης-μέτρησης-και-προϊόν-κομματικών-συμβιβασμών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Άγονος ανασχηματισμός αντίστροφης μέτρησης και προϊόν κομματικών συμβιβασμών

Για άγονο ανασχηματισμό αντίστροφης μέτρησης έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τη νέα σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.

«Η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της στεγαστικής κρίσης, η τραγελαφική διαχείριση της αγροτικής πολιτικής και η αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζονται με κομματικούς συμβιβασμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στοχευμένες πολιτικές και αλλαγή πλεύσης», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργείου συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκιά τους, «συμπεριλαμβανομένων όσων δημοσίως επικαλούνταν ως άλλοθι της αβελτηρίας τους το “41%”».

«Μήνυμα, συνεπώς, δεν ελήφθη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ο Πρωθυπουργός, υπό το βάρος της μεγάλης ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, προχώρησε σε έναν άγονο ανασχηματισμό αντίστροφης μέτρησης.

Η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της στεγαστικής κρίσης, η τραγελαφική διαχείριση της αγροτικής πολιτικής και η αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζονται με κομματικούς συμβιβασμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στοχευμένες πολιτικές και αλλαγή πλεύσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκια τους, συμπεριλαμβανομένων όσων δημοσίως επικαλούνταν ως άλλοθι της αβελτηρίας τους το «41%».

Μήνυμα, συνεπώς, δεν ελήφθη.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή έστειλαν βουλευτές του κόμματος για σύγκληση της ΚΟ – «Να γίνει αποτίμηση των ευρωεκλογών»

timesadmin

Παυλόπουλος: «Η συμβολή της Ελληνικής Γλώσσας στη δημιουργία του Έθνους των Ελλήνων και στη γέννηση και εξέλιξη των Επιστημών»

James Rollner

Τα 10 «κλειδιά» στον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Ποιοι θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο και ποιοι όχι

timesadmin

Δένδιας: Υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας που διεξάγονται για την προστασία του εθνικού συμφέροντος

timesadmin

Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη: Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα είναι πιο ισχυρές από ποτέ

timesadmin

«Διάλογοι της Νισύρου» – Μητσοτάκης: Χειροπιαστές οι ενέργειές μας ώστε να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία

James Rollner