Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Μετανάστευσης – Παναγιωτόπουλος: Το μεταναστευτικό είναι μία πολυπαραγοντική εξίσωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Μετανάστευσης – Παναγιωτόπουλος: Το μεταναστευτικό είναι μία πολυπαραγοντική εξίσωση

Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Μετανάστευσης – Παναγιωτόπουλος: Το μεταναστευτικό είναι μία πολυπαραγοντική εξίσωση

«Παραμένω βουλευτής και στρατιώτης της παράταξης στον μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε κατά την παράδοση του υπουργείου Μετανάστευσης ο Δημήτρης Καιρίδης 

«Είμαστε περήφανοι για την πολιτική μας και τα αποτελέσματά της» δήλωσε κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο απερχόμενος υπουργός Δημήτρης Καιρίδης στον Νίκο Παναγιωτόπουλο που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο.

Ο κ. Καιρίδης αφού έκανε μια αποτίμηση του έργου του, τους τελευταίους μήνες, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που του έδωσε. «Είμαστε περήφανοι για την πολιτική μας και τα αποτελέσματά της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετέχω στο κυβερνητικό έργο και να προσφέρω όσο μπορώ για μία καλύτερη Ελλάδα. Τον ευχαριστώ για τη μακρά εμπιστοσύνη του εδώ και χρόνια. Στην πολιτική είμαστε όλοι μέλλοντες τέως και ήρθε η ώρα και για μένα να γίνω τέως υπουργός. Παραμένω ωστόσο βουλευτής και στρατιώτης της παράταξης στον μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας υπό την ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη» τόνισε ο κ. Καιρίδης και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι ειλικρινά που παραδίδω σε ένα συμπατριώτη μου, με τον οποίο γνωριζόμαστε από παιδιά. Χαίρομαι που ως Καβαλιώτης παραδίδωσε έναν Καβαλιώτη. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις Είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Φίλε Νίκο, καλωσόρισες στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και καλή επιτυχία στο έργο σου. Οι συνεργάτες μου και εγώ θα είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Έχετε πάρα πολλά να κάνετε. Πραγματικά καλή επιτυχία».

Από πλευράς του ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι όλα όσα συμβαίνουν σε μία πολιτική διαδρομή είναι κομμάτια μιας πορείας, η οποία δίνει πολλές φορές την εντύπωση ότι σταματάει αλλά στην ουσία ποτέ δεν σταματάει. Συνεχίζεται, εξελίσσεται και πολλές φορές οδηγεί σε ένα πιο καινούργιο, πιο ενδιαφέρον μονοπάτι.

«Σκοπεύω να συνεχιστεί το έργο του πάρα πολύ κρίσιμου εθνικά υπουργείου, στις σωστές κατευθύς που έχουν τεθεί, στους στόχους απάνω που ετέθη από την πολιτική ηγεσία» τόνισε και πρόσθεσε:

«Το μεταναστατικό είναι μία πολύπαραγοντική εξίσωση. Υπάρχει η ευρωπαϊκή διάσταση σε μία συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ευρώπη με πάρα πολλές αναδυόμενες και ήδη εκεφρασμένες προκλήσεις και εντάσεις γεωπολιτικής φύσης και άλλης που κατά την προσωπική μου εκτίμηση πρόκειται να εντείνουνε και το πρόβλημα των πιέσεων, άρα ο βαθμός ετοιμότητας ασφαλώς και δεν χαλαρώνει, αντιθέτως θα πρέπει και να ενταθεί ανάλογα με τη συγκυρίες. Έχει όμως και την εθνική του διάσταση και εθνική του διάσταση».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1zwhe201am9)

-







Related posts

Αυτοδιοικητικές Εκλογές – Βελόπουλος: Μεγάλος ηττημένος και πάλι η Δημοκρατία

timesadmin

Τσαβδαρίδης για Κωνσταντοπούλου: Τυμβωρυχία και ευτελισμός των κοινοβουλευτικών διαδικασιών

timesadmin

Απάντηση κυβέρνησης σε Σούνακ: Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε

timesadmin

Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης, ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του, Γρηγόρη Λαμπράκη

timesadmin

Χρήστος Ταραντίλης: «Μοναδική συγκυρία για να επενδύσει το Δημόσιο στην Τεχνητή Νοημοσύνη»

wp-needuser

Νίκος Χαρδαλιάς στην «China Today»: «Η Μητροπολιτική Αττική θα σας εκπλήξει ευχάριστα»

wp-needuser