Παναθηναϊκός:-Το-νέο-ΟΑΚΑ-μαγνητίζει-το-βλέμμα-και-ανοίγει-τις-πύλες-του-–-Εντυπωσιακές-εικόνες
ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Το νέο ΟΑΚΑ μαγνητίζει το βλέμμα και ανοίγει τις πύλες του – Εντυπωσιακές εικόνες

 Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μπάγερν Μοναχού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, φτάνει στο τέλος της.

Το παιχνίδι όμως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, μιας και η αγωνία των φίλων του «τριφυλλιού» που αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά κάθε γωνιά του γηπέδου, έχει να κάνει με το νέο «σπίτι» των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Το νέο ΟΑΚΑ θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του σε ένα υπερθέαμα που θα θυμίζει ΝΒΑ, ενώ ήδη αναφέρθηκε σε αυτό και ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε εν όψει του ματς με τους Γερμανούς.

Αταμάν: «Απίστευτο το νέο ΟΑΚΑ, όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Ο Εργκίν Αταμάν εντυπωσιάστηκε από τις αλλαγές στο κλειστό, χαρακτηρίζοντάς το «απίστευτο», προσθέτοντας πως ήταν το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το κλαμπ. «Είναι απίστευτο. Είναι ένα όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το κλαμπ. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη και τώρα το γήπεδό μας μπορεί να είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Αν έχουμε και μερικές… πολυτέλειες στα αποδυτήριά μας, θα μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο γήπεδο (σ.σ. γέλια)».

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και μία μέρα πριν μπαίνουν οι… τελευταίες πινελιές. Στο ΟΑΚΑ για το λόγο αυτό, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ και εμπνευστής-χρηματοδότης της τεράστιας αυτής αναβάθμισης της εγκατάστασης, παρακολούθησε και ενημερώθηκε από κοντά για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είναι αυτός που έδωσε «μάχη» για να πάρει η ΚΑΕ το κλειστό για 49 χρόνια και εν συνεχεία έθεσε σε εφαρμογή το μεγαλόπνοο και πανάκριβο σχέδιο του νέου ΟΑΚΑ, κάτι που αρχικά φάνταζε ακατόρθωτο, όμως έγινε πράξη.

Το καταπράσινο ΟΑΚΑ

Ένα ΟΑΚΑ καταπράσινο, ένα ΟΑΚΑ υπερσύγχρονο, ένα ΟΑΚΑ ολοκαίνουριο… Ένα ΟΑΚΑ που σέβεται τον εαυτό του, που σέβεται τον Παναθηναϊκό, που σέβεται την ιστορία του, που σέβεται τον κόσμο του.

Ένα ΟΑΚΑ που δημιουργήθηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Από το μοναδικό glass floor που αλλάζει επίπεδο όλη την εγκατάσταση, μέχρι όλες τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις αλλά και τους πλήρως ανακαινισμένους χώρους που δε μπορούν να συγκριθούν ούτε στο ελάχιστο με ότι είχαμε μάθει και συνηθίσει στο παρελθόν.

Related posts

ΑΕΚ – Άρης 0-0: Άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» για το Κύπελλο

timesadmin

Γιάννης Ιωαννίδης: Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη η κηδεία

timesadmin

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε επαναληπτικό αγώνα κωπηλασίας Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής για την πρόκριση

James Rollner

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νεκρός από καρδιακή προσβολή προπονητής του μποξ

wp-needuser

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Εθνική «βλέπει» οκτάδα- Νίκη επί της Αυστραλίας με 77- 71

timesadmin

EURO 2024: Η αδιάφορη Πολωνία απέσπασε ισοπαλία 1-1 απο τη Γαλλία

timesadmin