Πέτρος-Λαγούτης-–-Μάρθα-Λαμπίρη-Φεντόρουφ:-Ζουν-κάτω-από-την-ίδια-στέγη!
LIFESTYLE

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

Τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσουν και να περάσουν την πρώτη δοκιμασία στη σχέση τους πήραν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. 

Το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει τον πρώτο καιρό του έρωτά του τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως πριν από περίπου ενάμιση μήνα βγήκαν στο φως οι πρώτες κοινές φωτογραφίες αλλά και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Τώρα, γίνεται γνωστό και ακόμα μία λεπτομέρεια από την προσωπική τους ζωή. Σύμφωνα με τη Real, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Συνδυάζουν τις υποχρεώσεις και τα πολύωρα γυρίσματα στη σειρά Παγιδευμένοι όπου πρωταγωνιστούν με τις προσωπικές στιγμές τους.

Όπως επισημαίνεται, μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι βόλτες με τον σκύλο του Πέτρου Λαγούτη στους δρόμους της Αθήνας, κοντά στη γειτονιά τους, εκεί όπου έχουν αποφασίσει να δοκιμαστούν.

Άλλωστε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο η συγκατοίκηση, ειδικά για δύο ανθρώπους που αρχίζουν να μαθαίνουν ο ένας τον άλλον τώρα.

Πάντως, αυτή η σχέση, φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρ’ όλο που και οι δύο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή.

Related posts

Maison Schiaparelli: Ρούχα με κεφάλια ζώων – Οι εμφανίσεις που προκάλεσαν σάλο

timesadmin

Φαίη Σκορδά: Η ενόχλησή της με τον Σταμάτη Γαρδέλη – “Παρακαλώ πολύ, εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου”

timesadmin

Will Smith: «Τα έχασα» – Ο ηθοποιός μιλά για το χαστούκι στα Όσκαρ σε νέα συνέντευξη

timesadmin

Σασμός: Ο Μανόλης σκέφτεται να καταδώσει τον Μαθιό

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/11/2021

timesadmin

Πένθος για τον Τζώνη Καλημέρη

timesadmin