Πάτρα:-«Οι-εξετάσεις-της-Μαλένας-ήταν-καθαρές,-πώς-γίνεται-να-πέθανε-από-ηπατική-ανεπάρκεια»,-λέει-η-ογκολόγος-της
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Οι εξετάσεις της Μαλένας ήταν καθαρές, πώς γίνεται να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», λέει η ογκολόγος της

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Η ογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα, δήλωσε ότι «η αιτία θανάτου της δεν ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού» και ογκολόγος της Μαλένας ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσε το παιδί τις εννέα ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Κατηγορηματικά λέει πως δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας.

Όπως είπε, 24 ώρες πριν τον θάνατο είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ της Μαλένας, ο οποίος είχε βγει καθαρός, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα. «Πώς τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια», αναρωτήθηκε ρίχνοντας ουσιαστικά βέλη στην ιατροδικαστή.

Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία».

Μάλιστα, ήταν πολύ συγκινητικά τα λόγια της για την Μαλένα: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της». Τέλος, η ογκολόγος είπε δυο λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cja7l61oflbt)

 

Ειδήσεις σήμερα:Τα καρέ της ζωής του Μάνου και της Ρούλας: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθειαYπαρκτή η ρωσική πυρηνική απειλή μετά τη βύθιση του Moskva και τις αλλεπάλληλες στρατιωτικές αποτυχίες του ΠούτινΚαιρός: Στους 24 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, αφρικανική σκόνη από αύριο

Related posts

ΛΟΑΤΚΙ Vs κληρικών: «Ιερός πόλεμος» για τον γάμο των ομοφύλων

timesadmin

Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

timesadmin

Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στη Λένα Γκόλφη-Παναγοπούλου

timesadmin

Πάτρα: Κρεοπώλης ξυλοκοπήθηκε από αδέρφια όταν ζήτησε να του πληρώσουν οφειλή 1.800 ευρώ

timesadmin

Air Τractors: Το νέο όπλο της Πυροσβεστικής στην εναέρια πυρόσβεση

timesadmin

Μάλια: Ξανάσμιξε με την κόρη του ο 62χρονος Βρετανός – «Τους έλεγα από την αρχή ότι όλο αυτό ήταν αθώο»

timesadmin