Πάιατ:-Η-Ελλάδα-έχει-επιτύχει-καταπληκτικά-πράγματα-τα-τελευταία-200-χρόνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάιατ: Η Ελλάδα έχει επιτύχει καταπληκτικά πράγματα τα τελευταία 200 χρόνια

Το μήνυμα πως η Ελλάδα έχει επιτύχει καταπληκτικά πράγματα τα τελευταία 200 χρόνια και τη βεβαιότητά του ότι το μέλλον είναι ακόμη πιο φωτεινό, στέλνει με βίντεο μέσω Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζέφρι Πάιατ, με αφορμή την ολοκλήρωση της καμπάνιας της αμερικανικής πρέσβειας «ΗΠΑ-Ελλάδα 200 χρόνια φιλίας».

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρέσβης δηλώνει πως ανυπομονεί να δει τι θα φέρουν τα υπόλοιπα 200 χρόνια στις σχέσεις των δύο χωρών και διαβεβαιώνει ότι συνεχίζοντας την πολύ μακρά παράδοση των Αμερικανών φιλελλήνων, οι ΗΠΑ θα παραμείνουν φίλοι και εταίροι της Ελλάδας. Ο Τζέφρι Πάιατ καταλήγει το μήνυμά του στην ελληνική γλώσσα: «Συγχαρητήρια, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Αμερική».

Αναλυτικά το μήνυμα του πρέσβη των ΗΠΑ: «Καθώς ολοκληρώνεται η καμπάνια της αμερικανικής πρέσβειας «ΗΠΑ-Ελλάδα 200 χρόνια φιλίας», θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολλούς πολιτιστικούς, κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αλλά και πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα που μας προσκάλεσαν για να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Ακόμη, θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και φυσικά την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου για όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν και τους πολλούς δήμους και οργανισμούς που έκαναν που έκαναν τόσο σημαντικούς τους εορτασμούς».

«Η Ελλάδα έχει επιτύχει καταπληκτικά πράγματα τα τελευταία 200 χρόνια. Και είμαι βέβαιος ότι το μέλλον είναι ακόμη πιο φωτεινό. Ανυπονομώ να δω τι θα φέρουν τα υπόλοιπα 200 χρόνια στις σχέσεις των δύο χωρών μας. Συνεχίζοντας την πολύ μακρά παράδοση των Αμερικανών φιλελλήνων, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν φίλοι και εταίροι της Ελλάδας. Συγχαρητήρια, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Αμερική».

Ειδήσεις σήμερα:Οι μαντινάδες που άκουσε ο Μητσοτάκης στα κάλαντα της ΠρωτοχρονιάςΛήστεψαν παιδιά που έψελναν τα κάλαντα στην Πάτρα, ανήλικους δράστες αναζητά η αστυνομίαΟ Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να διατηρήσουν τις αποταμιεύσεις τους σε τουρκική λίρα

Related posts

Εύα Καϊλή: Αλλάζουν στάση οι βελγικές Αρχές – Θα δει την κόρη της την Παρασκευή

timesadmin

Χριστοδουλάκης για βία κατά των γυναικών: Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας

timesadmin

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Θεοχάρης

timesadmin

Τι λένε στην Αθήνα για τις τουρκικούς ισχυρισμούς ότι ο Δένδιας ονειρεύεται την… Αγία Σοφία

timesadmin

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά με ψήφισμα την ακύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου

timesadmin

Ηλιόπουλος: «Ο Αλέξανδρος έδωσε όλες του τις μάχες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

timesadmin