Αναφερόμενος στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη, που πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο, ο Στάθης Αγγελόπουλος δήλωσε πως παραμένει ψύχραιμος και βέβαιος για την αθωότητά του. Ο γνωστός τραγουδιστής, που είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου έπειτα από θερμό επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουλίου και ανέφερε μεταξύ άλλων, πως αναμένει τη δίκη, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Τόνισε μάλιστα, πως οι καταθέσεις της συζύγου του μπέρδεψαν τους δικαστές, ενώ επέμεινε στην αθωότητά του. «Είμαι καλά, ήρεμος και αντιμετωπίζω τα πράγματα πολύ ψύχραιμα. Είμαι αθώος, δεν έχω κάτι να κρύψω», τόνισε. «Έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί από τη Μαρία. Στις 16 Σεπτεμβρίου, που θα γίνει το δικαστήριο, θα έχουμε να πούμε πολλά πράγματα», σημείωσε.
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι η πρώην σύζυγός του έχει δώσει τρεις διαφορετικές καταθέσεις. «Τη μία είπε ότι χτύπησε στο ντουλάπι, μετά ότι πέταξα τα κλειδιά, μετά ότι την έσπρωξα. Τι να πω…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Αναφερόμενος στον γιο τους, Μανώλη, αποκάλυψε πως ούτε εκείνος, ούτε η Μαρία Κουτσαντώνη εμφανίστηκαν στο δεύτερο δικαστήριο. «Ο γιος είναι στη μέση, αγαπάει και τους δύο γονείς. Είναι δύσκολη η θέση του. Ήταν μπροστά όταν φωνάζαμε και τσακωνόμασταν. Όταν έγινε το ατύχημα, δεν ήταν μπροστά», διευκρίνισε.
Ο Στάθης Αγγελόπουλος εξέφρασε και την αγωνία του για τη ζημιά που έχει υποστεί η καριέρα του, λόγω της δίκης. «Έχω πληγεί, επαγγελματικά υπάρχει ζημιά. Ποιος θα μου αποκαταστήσει αυτή τη ζημιά που έχω πάθει; Ποιος θα μου βγάλει αυτή τη ρετσινιά του κακοποιητή; Τα κανάλια; Εσείς; Ο Γιώργος Λιάγκας θα με φωνάξει όταν αθωωθώ;», διερωτήθηκε.
Μιλώντας για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη, υποστήριξε: «Το πορτατίφ ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε. Της έχω σταθεί, την έχω βοηθήσει και οικονομικά. Είναι δυνατόν ένας ερωτικός τραγουδιστής να μην αγαπάει τις γυναίκες; Εγώ ζω για τις γυναίκες κι έχω ταλαιπωρηθεί από τις γυναίκες».
Η αναβολή της δίκης
Αναβολή για τις 27 Ιουνίου πήρε η υπόθεση που αφορά στον τραγουδιστή Στάθη Αγγελόπουλο, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία ύστερα από επεισόδιο που σημειώθηκε με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη, το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Ιουνίου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ οι δύο πλευρές κατέθεσαν αντικρουόμενες περιγραφές για το συμβάν.
Ο Εισαγγελέας ζήτησε την αναβολή της δίκης και κάλεσε να καταθέσει ο γιος τους, που ήταν παρών στο συμβάν. Παράλληλα, τόσο από την πλευρά του Στάθη Αγγελόπουλου όσο και από το δικαστήριο ζητήθηκε να υποβληθεί η κυρία Κουτσαντώνη σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έχει παρουσιάσει τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό. Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή είπε πως δεν επιθυμεί την τιμωρία του και πως τα σημάδια στο πρόσωπό της προκλήθηκαν κατά λάθος. Ο Στάθης Αγγελοπουλος της πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της για να τα πάρει και να φύγει και χωρίς να το θέλει την «πήραν» στο πρόσωπο.
Το πιθανότερο είναι πως στις 27 Ιουνίου, θα προσκομίσουν μια ένορκη βεβαίωση του γιου τους.
n
n18, 17 και 16 ετών οι τρεις Ρομά που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 14χρονης – Η φρίκη που έζησε στα χέρια τους
n
nΟι γονείς του Ζότα πήγαν στην Ισπανία για να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους – Τα ερωτήματα για το θανατηφόρο τροχαίο
n
nΟ θερμικός θόλος στρέφεται προς τη χώρα μας – Έρχεται «καυτό» τετραήμερο με 43άρια”}” data-type=”thetimes|-.Addon.Features.ContentComponents.HtmlEditor.Components.HtmlSnippets.NewsNow” data-area=”Default”>