Ο-“Σασμός”-ταξιδεύει-στα-Ιωάννινα
LIFESTYLE

Ο “Σασμός” ταξιδεύει στα Ιωάννινα

Στα όμορφα Ιωάννινα ταξίδεψε ο «Σασμός». Η δημοφιλής σειρά του Alpha έχει μεταφερθεί στην ηπειρώτικη πόλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ολόκληρο το συνεργείο, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τεχνικοί του «Σασμού» βρίσκονται, από την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στα Ιωάννινα προκειμένου να γυρίσουν κάποιες από τις δυνατές σκηνές που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

Τα πρώτα πλάνα και εικόνες από το Νησί της λίμνης Παμβώτιδας καταγράφηκαν ήδη στις μηχανές. Οι πρωταγωνιστές της σειράς περπάτησαν στα πέτρινα σοκάκια, πλάι στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας, με το τοπίο, τα χρώματα και την όμορφη φύση να γοητεύουν τους πάντες. Γυρίσματα έγιναν τόσο δίπλα στη λίμνη όσο και στο πιο ορεινό κομμάτι της περιοχής.

Τα γυρίσματα έχουν επικεντρωθεί από χθες στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, με όλες τις ομορφιές του, τις πλατείες, τα μεταβυζαντινά κτίριά του και τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τους. Θα ακολουθήσουν κι αύριο γυρίσματα στην Πίνδο και τα Ζαγοροχώρια.

Συναρπαστικές εξελίξεις, νέες καταστάσεις, καινούργιες ιστορίες έρχονται στον «Σασμό»!

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Related posts

Οι αθλητικές μεταδόσεις 20/11/2022 – Η πρεμιέρα του Μουντιάλ

timesadmin

Κάτια Δανδουλάκη: Η απάντηση στον χειμαρρώδη Χρήστο Πολίτη για την “Λάμψη”

timesadmin

Ρίκα Διαλυνά: Ήμουν αγνώριστη – Με ρωτούσαν «κοριτσάκι πόσα θέλεις;»

timesadmin

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η τηλεόραση πλέον είναι μια… βλαχάρα – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει υποστεί – «Ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι»

timesadmin

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τα… νιάτα της – Ο χορός στην κουζίνα

timesadmin