Ο-Πολάκης-«ξαναχτυπά»-μεταμεσονύχτια-κατά-Χατζηνικολάου:-«Ζητήστε-συγγνώμη-εσείς-από-το-λαό-για-αυτά-που-κάνετε…»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολάκης «ξαναχτυπά» μεταμεσονύχτια κατά Χατζηνικολάου: «Ζητήστε συγγνώμη εσείς από το λαό για αυτά που κάνετε…»

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ξαναπήρε στα χέρια του το πληκτρολόγιο και απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα ανάρτηση, λέγοντας ότι «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη…. για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Αρχικά, γύρω στις 10.30 το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter πως: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

xatzinikolaou1

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πολάκης έκανε την εμφάνισή του και απάντησε στον Χατζηνικολάου, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.

polakis_1

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

Χωρις_τιτλο

«Μέτωπο» στο Twitter και με Άδωνι Γεωργιάδη

Νωρίτερα το απόγευμα, ο Παύλος Πολάκης απάντησε και σε ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει: «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη…είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο. https://t.co/jwl3ZDfNIO

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 18, 2023

Για να του απαντήσει ειρωνικά ο Πολάκης: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσυ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα …

— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) March 18, 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια

Γερμανία: Φρικτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία 12χρονης από δύο συμμαθήτριές της – «Την σκότωσαν για ένα αγόρι»

Πάσχα: Στην τελική ευθεία για το «πασχαλινό καλάθι» και το «καλάθι του νονού»

Related posts

Γιώργος Καραγιάννης: «Τα μεγάλα έργα υποδομών δεν γίνονται για τις επόμενες εκλογές, αλλά για τις επόμενες γενιές»

timesadmin

Στη Σμύρνη σήμερα ο Ερντογάν: Στο «γαϊτανάκι» προκλήσεων της Άγκυρας η άσκηση EFES 2022

timesadmin

Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση φιλίας του Ερντογάν – Ειδικοί «αποκωδικοποιούν» την μεταστροφή της Τουρκίας

timesadmin

ΝΔ για τα sms Παππά – Καλογρίτσα: Η πλήρης αφωνία Τσίπρα προκαλεί το λιγότερο απορία

timesadmin

ΠΑΣΟΚ: Νέα αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια, γιατί δεν είμαι υποψήφιος, εξηγεί ο Γιάννης Τσούτσας

timesadmin

Ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα

timesadmin