ΕΛΛΑΔΑ

Ο πιο λαμπερός ήλιος βρίσκεται στην παρέα μας

Sponsored Content

Το βλέπουμε παντού γύρω μας, σε όλες τις συντροφιές, σε όλα τα τραπέζια: κάθε παρέα έχει τον «ήλιο» της. Είναι εκείνος ή εκείνη που λούζουν τα πάντα γύρω τους με φως και παρασύρουν τους υπόλοιπους με το κέφι τους. Με μια τους κίνηση, μια ματιά, ένα τραγούδι ή ένα αστείο όλοι πλημμυρίζουν με αισιοδοξία και διάθεση για ζωή. Αλήθεια, πώς το κάνουν;
Φέτος το καλοκαίρι, μπορεί ο καθένας μας να γίνει ένας φωτεινός ήλιος, όπως μας προτρέπει το ποτό της καρδιάς μας, το Ούζο Πλωμαρίου, με τη νέα καμπάνια του «Γίνε ο ήλιος της παρέας σου», που είναι ήδη on air στα social media.

VSD_2078

Με τέσσερα video και μέσα από εικόνες νεανικής χαράς και ανεμελιάς, με πρωταγωνιστή τον ήλιο και φόντο τη θάλασσα, μας τυλίγει με καλοκαιρινή αύρα. Μας ενθαρρύνει να διασκεδάσουμε, να ταξιδέψουμε, να χαλαρώσουμε, να αγαπήσουμε, να εξερευνήσουμε, να γίνουμε ένα με τη Φύση και τις χαρές της. Τα ξεσηκωτικά video μας δείχνουν τον τρόπο. «Ο χορός», «Το ανέκδοτο», «Στα χέρια», και «Η κολλητή!» μας θυμίζουν πως πρέπει να φτιάξουμε κατάσταση, να χαρίσουμε στους φίλους μας στιγμές άφθονου γέλιου, να νιώσουμε την ενέργεια και να γίνουμε ο «ήλιος» της παρέας.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού κάτω από το φως του καλοκαιριού, και οργανώνουμε τις ωραιότερες συναντήσεις παρέα με το ούζο που έχει ταυτιστεί με τις ηλιόλουστες μέρες της ζωής μας. Ας κλείσουμε τα μάτια και ας ονειρευτούμε τη στιγμή: έχουμε βουτήξει στην ομορφότερη θάλασσα του κόσμου, το αεράκι μας δροσίζει, τα τζιτζίκια μας συντροφεύουν, η ζωή είναι υπέροχη και καθώς τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας, νιώθουμε ότι θέλουμε να ξεσηκώσουμε όλη την παρέα, να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε με την ψυχή μας, να παρασύρουμε τους πάντες σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι.

Άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε, όταν έχει ήλιο… έχει Πλωμάρι!

-Μένουμε όλοι συντονισμένοι γιατί σύντομα ακολουθεί μεγάλος διαγωνισμός που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

IMG_2794

Related posts

Μαζί για το Παιδί: Παρέδωσε σύγχρονους χώρους στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας μετά τις ζημιές από τις πυρκαγιές στον Έβρο

timesadmin

Καλλιάνος: Πιθανές καταιγίδες και στην Αττική περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου

timesadmin

Ενδοοικογενειακή βία: Μία «Κυριακή» κάθε 45 λεπτά – Έκρηξη με 11.500 δικογραφίες μόνο το 2023

timesadmin

USS Gerald R. Ford: Στον Πειραιά το πιο προηγμένο αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ – Δείτε βίντεο

timesadmin

100 φυτά για να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας

timesadmin

Βροχή τα πρόστιμα σε οδηγούς από τις νέες κάμερες – Δείτε που είναι τοποθετημένες

timesadmin