Ο-διαγωνισμός-της-ford-στην-έκθεση-auto-athina-2024-με-έπαθλο-ένα-mustang-dark-horse
AYTOKINHTO

Ο διαγωνισμός της Ford στην έκθεση Auto Athina 2024 με έπαθλο ένα Mustang Dark Horse

Η Ford θέτει σε ισχύ έναν διαγωνισμό για τη νέα Mustang Dark Horse στο TikTok αναζητώντας τις έξι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις με το hashtag #DarkHorseAutoATH που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes και θα κερδίσουν μια εμπειρία συνοδήγησης μέσα στην κορυφαία Mustang, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να γυρίσετε ένα μοναδικό βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που θα βρείτε στο περίπτερο της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024, η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Metropolitan Expo.

Μπείτε στο κυνήγι και ανακαλύψτε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο. Παρουσιάστε το αυτοκίνητο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξηγήστε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να πάτε μία εκδρομή με αυτό. Κατόπιν, ανεβάστε το βίντεο στο TikTok προσθέτοντας το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζητήστε από τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν κάνοντας likes.

Οι τυχεροί νικητές θα απολαύσουν ως συνεπιβάτες μια συναρπαστική εκδρομή σε μία από τις πιο ισχυρές και εντυπωσιακές Mustang όλων των εποχών. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός τρέχει από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο a

Related posts

Ποια ηλεκτρικά αυτοκίνητα επέλεξε ο Χάρης Δούκας για τον Δήμο Αθηναίων

timesadmin

Αυτή η υπέροχη Lamborghini Diablo VT Roadster βγαίνει σε δημοπρασία και δεν είναι ακριβή

James Rollner

Η CATL έφτιαξε μπαταρία με διάρκεια ζωής 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα

timesadmin

Δεν βγαίνουν πια ρολόγια σαν του Michael Schumacher

protothema.gr

50 χρόνια Citroen CX: Ένας πρωτοπόρος με βαριά κληρονομιά

wp-needuser

Η ΕΕ εξετάζει ευνοϊκή μεταχείριση για τις VW και BMW

wp-needuser