Ο-Γιατρός:-Ο-Αντρέας-μαθαίνει-από-την-Σοφία-το-παρελθόν-και-τη-σχέση-τους-–-Τι-θα-δούμε-απόψε
LIFESTYLE

Ο Γιατρός: Ο Αντρέας μαθαίνει από την Σοφία το παρελθόν και τη σχέση τους – Τι θα δούμε απόψε

Ο Γιατρός: Ο Αντρέας μαθαίνει από την Σοφία το παρελθόν και τη σχέση τους – Τι θα δούμε απόψε

Media

Ο Γιατρός: Ο Αντρέας μαθαίνει από την Σοφία το παρελθόν και τη σχέση τους – Τι θα δούμε απόψε

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Ο Γιατρός». Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Το ατύχημα», απόψε στις 22:40, στον Alpha. Ο Ανδρέας αρχίζει να μαθαίνει από την Σοφία για το παρελθόν τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του πως ήταν οι δυο τους.

Την ίδια στιγμή ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών. Ο καθένας αναλαμβάνει δυο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση το Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει και παίρνει ναρκωτικά προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Το νοσοκομείο λειτουργεί υπό ειδικές συνθήκες καθώς έχει δεχτεί όλους τους τραυματίες του τρένου που εκτροχιάστηκε. Ως εκ τούτου όλοι οι γιατροί δέχονται πάρα πολύ μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να έχουν εντάσεις. Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του.

Ο Μάρκος ως διευθυντής της κλινικής που έχει δεχτεί τους τραυματίες προσπαθεί να εμψυχώσει το προσωπικό του νοσοκομείου για να αποδώσει τα μέγιστα. Το κάνει όμως με το λάθος τρόπο καθώς προσπαθεί να τους επιρρίψει ευθύνες για όσα δεν κατάφεραν παρά να τους επιβραβεύσει για όσα πέτυχαν παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Σε εκείνη τη φάση επεμβαίνει ο Αντρέας. Με τον ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο που βγάζει θυμίζει σε όλους τι πάει να πει γιατρός και γιατί πολεμάνε. Όλοι τον ακούνε με θαυμασμό και εμπνέονται από τα λόγια του καθώς τους θυμίζει την ουσία της ιατρικής, ότι είναι λειτούργημα και όχι δουλειά. Ο Αντρέας με αυτό το λόγο θυμίζει και στον Μάρκο γιατί ήταν εκείνος διευθυντής πριν το ατύχημα και όχι ο ίδιος. Τέλος ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

*στο ρόλο του Βασίλη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
*στο ρόλο του Άγγελου ο Αλέξανδρος Πέρρος
*στο ρόλο της Τατιάνας η Κάτια Ταραμπάνκο
*στο ρόλο του Στέλιου ο Νικόλας Σέυμουρ Σταθόπουλος
*στο ρόλο του Αντώνη ο Θοδωρής Σκυφτούλης
*στο ρόλο της Γεωργίας η Χριστίνα Ραφαήλου
*στο ρόλο της Μητέρας του Φοίβου η Μαρίζα Τσάρη
*στο ρόλο του Πατέρα του Φοίβου ο Δημήτρης Γεωργιάδης

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Ο Γιατρός, κάθε Δευτέρα στις 22:40, στον Alpha

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.
Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Και πώς μπορεί να νιώθει μέσα του όταν δεν ξέρει πώς έχει φτάσει εκεί όπου βρίσκεται; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο Γιατρός», στο ομώνυμο ιατρικό δράμα στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

Related posts

Φιλαρέτη Κομνηνού: Θέλω να είμαι παρούσα και διαθέσιμη να βοηθήσω με το εγγόνι μου

timesadmin

Σίλια Κριθαριώτη: Η ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο της Νέας Υόρκης

timesadmin

Οι αθλητικές εφημερίδες 03/10/2023

timesadmin

Χρήστος Λούλης για τα αρνητικά σχόλια: Σαν να είσαι στην πλατεία Συντάγματος και να έρχονται 5.000 άτομα να σε φτύνουν

timesadmin

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ανάρτηση όλο νόημα και η φωτό που τράβηξε ο Χρήστος Βασιλόπουλος

timesadmin

«Η Παραλία»: Το κοινό υποκλίθηκε στο ταλέντο του Γιώργου Νινιού – «Κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό του»

timesadmin