Ουκρανία:-Ρωσικοί-βομβαρδισμοί-σε-Χάρκοβο,-Σλοβιάνσκ-και-Κραματόρσκ
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Χάρκοβο, Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ

Το γενικό επιτελείο της Ουκρανίας ανέφερε την Κυριακή ότι το ρωσικό πυροβολικό βομβάρδιζε προς την κατεύθυνση του Χαρκόβου “κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής”, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Bloomberg.

Υπήρξαν επίσης πυρά πυροβολικού στην περιοχή του Κραματόρσκ, μεταξύ άλλων κοντά στο Σλοβγιάνσκ, και ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές κοντά στο Μπαχμούτ και κατά τόπους προς την Αβντιγίβκα.

Τόνισε πως οι δυνάμεις του Κιέβου απέκρουσαν τις ρωσικές επιθέσεις σε αρκετές ανατολικές περιοχές και οι μάχες συνεχίζονται σε ορισμένες από αυτές, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Ρωσία έβαλε επίσης πυρά από άρματα μάχης και πυροβολικό κατά μήκος της γραμμής επαφής στην κατεύθυνση του νότιου Μπουχ και πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές κοντά στην Αντρίγιεβκα, τη Μπιλοχίρκα και το Βέλικε Αρτάκοβο.

Η ουκρανική αεροπορία και οι μονάδες πυραύλων και πυροβολικού συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον συγκεντρώσεων ρωσικού ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού και αποθηκών πυρομαχικών, αναφέρεται. Παρατεταμένη απαγόρευση της κυκλοφορίας παραμένει σε ισχύ στο Μικολάιβ, όπου τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν σε βομβαρδισμούς το Σάββατο. 

Related posts

“Πολύ σίγουρος” ο Σολτς ότι η ΕΕ σύντομα να συμφωνήσει για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο

timesadmin

Πάουελ: Παραμένει σε ρότα αύξησης των επιτοκίων η Fed παρά την εκτίναξη της αβεβαιότητας

timesadmin

Βloomberg: Τούρκος αξιωματούχος δηλώνει πως διεξάγονται συνομιλίες με τη Ρωσία για τη συμφωνία για τα σιτηρά

timesadmin

Λαβρόφ για Ουκρανία: Δεν ζητάμε υποσχέσεις, αλλά νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας

timesadmin

Κένυα: Λεωφορείο με ταξιδιώτες έπεσε από γέφυρα — τουλάχιστον 34 οι νεκροί

timesadmin

Κατάρ – Κίνα υπέγραψαν συμφωνία για προμήθεια LNG με 27ετή ισχύ

timesadmin