Ουκρανία:-Οι-μεγάλες-απώλειες-προκαλούν-υστερία-στους-Ρώσους-στρατιωτικούς
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Οι μεγάλες απώλειες προκαλούν υστερία στους Ρώσους στρατιωτικούς

Ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών Ρώσων στρατιωτών προκαλεί πραγματική υστερία στους κόλπους των Ρώσων στρατιωτικών που ονειρεύονται να γυρίσουν στα σπίτια τους ζωντανοί, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform επικαλούμενο ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) που κοινοποίησε την συνομιλία που είχε ένας Ρώσος στρατιωτικός που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσώνας και την οποία υπέκλεψε.

“Θα μείνω άρρωστος για όλη μου την ζωή. Ξέρεις πόσα πτώματα είδα; Χωρίς κεφάλια, χωρίς πόδια, χωρίς κορμό, χωρίς τίποτα, έτσι απλά, τους ρίχνουν μέσα στα ‘τσίγκινα’ φέρετρα. Απλώς τους μαζεύουν, πετάνε μέλη, κομμάτια. Σκοτάδι, δεν θα γίνω ποτέ καλά” αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται ότι ο Ρώσος στρατιωτικός λέει πως δεν φαντάζεται πώς θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή σε μια ειρηνική πόλη και πως αν επιστρέψει πίσω σχεδιάζει να επισκεφθεί εκκλησίες και μοναστήρια.

Η SBU αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν ένα σίγουρο τρόπο για μείνουν ζωντανοί. Αρκεί να πάρουν τον αριθμό 2402 που λειτουργεί για όλους τους κατακτητές που θέλουν να παραδοθούν ως αιχμάλωτοι. Όπως μετέδωσε το Ukrinform, άνδρες της SBU συνέλαβαν έναν κάτοικο του Χαρκόβου ο οποίος ενεργούσε για λογαριασμό των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών ή ισόβια με δήμευση των περιουσιακών του στοιχείων.

- ---

Related posts

Οι ΗΠΑ επέστησαν την προσοχή του Βερολίνου να μην αποκτήσει η Κίνα ποσοστό ελέγχου σε τερματικό σταθμό του λιμανιού στο Αμβούργο

timesadmin

Βρετανία: Οι Συντηρητικοί εξετάζουν την επίσπευση της διαδικασίας ανάδειξης νέου αρχηγού

timesadmin

Βιλερουά: Η γαλλική οικονομία θα σημειώσει ελαφρώς θετική ανάπτυξη το 2023

timesadmin

Ποιο είναι το Τάγμα Ποχόνια: Εξόριστοι Λευκορώσοι εκπαιδεύονται στην Πολωνία για να διώξουν τον Λουκασένκο

timesadmin

Τσαβούσογλου προς Ουκρανό ΥΠΕΞ: Χαιρετίζουμε τη συμφωνία για ανθρωπιστικούς διαδρόμους

timesadmin

25 χρόνια Xetra: Σιωπηλή επανάσταση στο χρηματιστήριο

timesadmin