Ομαλά-θα-κυλήσουν-οι-διακοπές-για-τη-συντριπτική-πλειοψηφία-των-ταξιδιωτών,-εκτιμά-η-tui
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ομαλά θα κυλήσουν οι διακοπές για τη συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών, εκτιμά η Tui

Ομαλά θα κυλήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για τη συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών, διαβεβαιώνει ο τουριστικός Όμιλος Tui και εκτιμά ότι η φετινή κίνηση θα πλησιάσει το επίπεδο του 2019. Σεζόν-ρεκόρ αναμένει η εταιρεία για την Κρήτη.

“Παρ’ όλες τις προκλήσεις, λόγω ελλείψεων σε προσωπικό, οι διακοπές θα κυλήσουν για τη συντριπτική πλειοψηφία ομαλά”, δήλωσε ο επικεφαλής της Tui Γερμανίας, Στέφαν Μπάουμερτ και ανέφερε ότι η Tuifly δεν σχεδιάζει καμία ακύρωση πτήσης, σε αντίθεση με τη Lufthansa και άλλες αεροπορικές εταιρίες.

“Το πτητικό πρόγραμμά μας θα παραμείνει σε ισχύ, όπως και ο σχεδιασμός για επιπλέον εφεδρικά αεροσκάφη στις περιόδους αιχμής”, πρόσθεσε ο κ. Μπάουμερτ και εκτίμησε ότι τελικά “θα πλησιάσουμε τους αριθμούς του 2019”. Διευκρίνισε, επίσης, ότι η Tui ακόμη δεν έχει συνυπολογίσει τις γενικότερες αυξήσεις στις τιμές των πακέτων της, επειδή τα περισσότερα συμβόλαιά της έχουν κλείσει πριν από πολύ καιρό. “Αν, ωστόσο, αυτές οι αυξήσεις συνεχιστούν και τα υπάρχοντα πακέτα εξαντληθούν, η τιμολόγηση θα πρέπει στο εξής να βασίζεται στις τρέχουσες τιμές”, σημείωσε και έκανε λόγο για ανατιμήσεις της τάξης του 10%.

Ο επικεφαλής του γερμανικού τμήματος της Tui τόνισε, ακόμη, ότι οι κλασικοί προορισμοί, όπως η Ισπανία, η Τουρκία και η Ελλάδα, παραμένουν στην κορυφή της ζήτησης, ενώ ισχυρή άνοδο σημειώνουν η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Αίγυπτος. “Η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει ισχυρή ζήτηση. Ειδικά για την Κρήτη, προβλέπεται σεζόν-ρεκόρ”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάουμερτ.

Related posts

Ισπανική πρόταση για πλαφόν στη χονδρική τιμή του ρεύματος

timesadmin

Πίστωση επιχορήγησης 1,12 εκατ. σε επιχειρήσεις της Βόρειας Εύβοιας που έχουν πληγεί από πανδημία και πυρκαγιές

timesadmin

Ποια είναι τα μεγάλα έργα ΣΔΙΤ που παίρνουν μπρος

timesadmin

ΔΕΣΦΑ: Ο εφοδιασμός της Ελλάδας με αέριο δεν γίνεται μέσω Ουκρανίας

timesadmin

Πιάνουν δουλειά τα δύο νέα mega πλοία LNG του Γιώργου Προκοπίου

timesadmin

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την πορεία της αγορά των ακινήτων

timesadmin