Οι-προβολές-στο-θερινό-σινεμά-«Χριστίνα»
ΣΙΝΕΜΑ

Οι προβολές στο θερινό σινεμά «Χριστίνα»

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές-αθλητικές εκδηλώσεις το φετινό καλοκαίρι στο μέτρο του εφικτού και του δυνατού και με βάση την γενικότερη οικονομική κατάσταση και το κονδύλι που έχει να διαχειριστεί το Τμήμα Πολιτισμού, δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας Μανούσος Πεδιαδίτης.

Αναφορικά με το ερώτημα πολλών συνδημοτών για το πότε θα ανοίξει το θερινό σινέ «Χριστίνα» για να αρχίσουν και οι προβολές ταινιών, ο κ. Πεδιαδίτης απαντά ότι τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΔΑΕΑΝ προκειμένου να επικυρώσει τη σχετική εισήγηση της δημοτική αρχής που είναι, όπως έχει γράψει ξανά η ΑΝΑΤΟΛΗ, η ευθύνη της λειτουργίας και του «Χριστίνα» και του «ΡΕΞ» να περάσουν πλέον στην αρμοδιότητα της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), μετά  την κατάργηση του ΠΑΟΔΑΝ από τις αρχές του τρέχοντος έτους.

Αφότου αυτό εγκριθεί και περάσει η διαχείριση στη ΔΑΕΑΝ, ο αντιδήμαρχος θα ξεκινήσει τις επαφές με τις εταιρείες για τις απαραίτητες συμβάσεις και να έλθουν οι ταινίες κλπ. Ο κ. Πεδιαδίτης εκτιμά ότι αυτά θα έχουν περατωθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα ώστε μέχρι τέλη Ιουνίου οι προβολές στο «Χριστίνα» να ξεκινήσουν.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Related posts

Το διαμάντι του Ertflix: Η ταινία με την τρομερή κλιμάκωση που λίγοι έχουν δει – Για πολύ σκληρά στομάχια

timesadmin

Οι πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς

timesadmin

>> Θα προβάλλεται η δραματική ταινία «Φόνισσα»

timesadmin

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

James Rollner

Ο Μίνως Μάτσας στο Gazarte

timesadmin

Νέες ταινίες στα σινεμά με θρίλερ για όλα τα γούστα

timesadmin