Οι-Πανθέοι:-Το-ηρωικό-τέλος-του-Κίτσου
LIFESTYLE

Οι Πανθέοι: Το ηρωικό τέλος του Κίτσου

Οι Πανθέοι: Το ηρωικό τέλος του Κίτσου

Media

Οι Πανθέοι: Το ηρωικό τέλος του Κίτσου

Οι ήρωες παίρνουν αποφάσεις με δραματικές συνέπειες και οι μοίρες όλων μπλέκονται με έναν τρόπο που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Επικίνδυνα σχέδια με τραγική κατάληξη στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», σήμερα στις 18.40.

 Η σύλληψη του Τέλη από την Γκεστάπο αναστατώνει τους φίλους και τους συντρόφους του που αναζητούν λύσεις για να τον σώσουν. Η Μάρμω και ο Κίτσος βοηθούν τη Ματούλα να διαφύγει εκτός Αθηνών.

Ο Ανδρέας κάνει σαφείς τις προθέσεις του στη Σοφία ενώ ο Λουκάς, που φτάνει συντετριμμένος στην κλινική, του εξομολογείται το φόνο του Μαρμάρη. Η Νίνα φανερώνει στον Ανδρέα τον πραγματικό λόγο που η Μάρμω δεν του αποκάλυψε τον δεσμό της με τον Κίτσο. Η παρουσία του νόθου παιδιού του Στάθη ταράζει την Αλέκα που αναγκάζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή τους και τον γάμο τους.

Η Βέτα φέρνει τον Φάνη προ των ευθυνών του για τις επανειλημμένες απιστίες του. Η Μιρέλλα, που επιστρέφει στο σπίτι του Ισίδωρου, πείθει τον Στέφανο να αλλάξει στάση προς τη Θάλεια. Ο Θωμάς δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Κατερίνας που μοιάζει έτοιμη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Κι ενώ ο Ανδρέας αποφασίζει να συγκρουστεί ευθέως με τη Χρυσοστόμη, ο Κίτσος θα βάλει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο για να σώσει τον Τέλη, ένα σχέδιο που θα έχει δραματικές συνέπειες…

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

 Δείτε το trailer του επεισοδίου:

Related posts

«Νύχτα στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο: Αυτό το Σάββατο έχει “γυναικεία υπογραφή”

timesadmin

Ανδρομάχη: Έγκυος η τραγουδίστρια – Θεέ μου σε ευχαριστώ γι’ αυτή την ευλογία, γράφει στο Instagram

timesadmin

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους

timesadmin

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Οι μοναχές αναζητούν στοιχεία στο…γήπεδο και μια αποκάλυψη τις συγκλονίζει! Αύριο στις 21:00 στον Alpha

timesadmin

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Περνάω κλιμακτήριο» – Τι είπε για τα μπότοξ και τις πλαστικές

timesadmin

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

James Rollner