Οικονόμου:-Ο-μόνος-στη-μεταπολιτευτική-ιστορία-που-προσπάθησε-να-εδραιώσει-καθεστώς-ήταν-ο-κ.-Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και τα όσα δήλωσε στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου σημειώνει σε δήλωσή του πως ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε «στα επικολυρικά και στα οράματα», μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του Πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα.

Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο.

ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα:Ο πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα – «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»Η Ράνια Σβίγκου η νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑΗ Μόσχα ανακοίνωσε την καταστροφή ενός μεγάλου οπλοστασίου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

Related posts

Ζουράρις: Δεν έπρεπε να γίνουν φέτος παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη

timesadmin

Τσίπρας: Η χώρα μπορεί να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνεργασίας – Οι εκλογές αύριο αφορούν συνολικά το πολιτικό σύστημα

timesadmin

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σχέδιο εκκένωσης των Ελλήνων από την Μαριούπολη

timesadmin

Δένδιας για Τουρκία: Ο αναθεωρητισμός δεν μπορεί να γίνει ανεκτός

timesadmin

Σε δύο μήνες νέο τουρκικό γεωτρύπανο στην Ανατολική Μεσόγειο

timesadmin

Γεωργιάδης από Λαύριο: Με τη μεταφορά της Techohull στις νέες εγκαταστάσεις θα τριπλασιαστεί η παραγωγή της

timesadmin