Οικονόμου-για-Τσίπρα:-17-μέρες-ήταν-αρκετές-για-να-επιστρέψει-ο-«πολακισμός»-στα-λόγια-του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο «πολακισμός» στα λόγια του

Γιάννης Οικονόμου

«17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία.

Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Related posts

Η χειραψία Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

timesadmin

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

timesadmin

Μητσοτάκης από Νταβός: Η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει καταλυτικά

timesadmin

Στη ΔΕΘ έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

timesadmin

28η Οκτωβρίου – Οικονόμου: Η Ελλάδα είναι αυτή που γέννησε την ελευθερία και συνεχίζει να την υπερασπίζεται

timesadmin

Μια ανάσα πιο κοντά στην απόκτηση Bradley από τις ΗΠΑ ο Ελληνικός Στρατός

timesadmin