Οδηγία-των-deutsche-bank-και-barclays-για-επιστροφή-των-υπαλλήλων-τους-στα-γραφεία
ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγία των Deutsche Bank και Barclays για επιστροφή των υπαλλήλων τους στα γραφεία

Η Barclays και η Deutsche Bank έχει ενημερώσει το προσωπικό ότι μπορούν να επιστρέψουν στα γραφεία τους στην Αγγλία, και ενώνονται με έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό τραπεζών που ανοίγουν εκ νέου τα γραφεία τους μετά από τη χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊο.

Η Deutsche Bank δήλωσε στους υπαλλήλους της ότι μπορούν να αρχίσουν να επιστρέφουν στα γραφεία από τις 31 Ιανουαρίου, τόνισε εκπρόσωπος της τράπεζας.

Η Barclays επίσης θα επαναφέρει μερικώς την παρουσία στα γραφεία της στην Αγγλία από την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε πηγή στο Reuters.

Ορισμένα στελέχη, συμπεριλαμβανομένων και traders, είχαν συνεχίσει να πηγαίνουν στα γραφεία της Deutsche Bank, αλλά τώρα θα μπορούν να επιστρέψουν και άλλοι, με τους περισσότερους να εργάζονται κατά μέσο όρο τρεις ημέρες την εβδομάδα από το γραφείο, ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Οι τράπεζες ακολουθούν το παράδειγμα των Standard Chartered, Citigroup, Goldman Sachs και HSBC, που σπεύδουν να επαναφέρουν τους υπαλλήλους στα γραφεία, καθώς η βρετανική κυβέρνηση καταργεί την οδηγία για εργασία από το σπίτι στην Αγγλία.

Related posts

Ο Μπάιντεν δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί το “θεμελιώδες” δικαίωμα στην άμβλωση

timesadmin

Υεμένη: Οι Χούθι κατέλαβαν τομέα κοντά στη Χοντάιντα

timesadmin

Το Κατάρ θα εκπροσωπεί πλέον τα συμφέροντα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

timesadmin

Ουκρανία: Το Τσερνίχιβ χωρίς νερό, θέρμανση ή ηλεκτρικό ρεύμα

timesadmin

Pearson: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη της χρήσης

timesadmin

Σαουδική Αραβία: Η αεράμυνα κατέρριψε πέντε drones

timesadmin