Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για όλους και για όλα σε τηλεοπτική του συνέντευξη. O γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ελληνικό #metoo, αλλά και στη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και τον ίδιο.
Ο Σταμάτης Κρανουνάκης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1, απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, είπε ότι: “Για πολύ μεγάλη του τύχη δεν ήταν ποτέ κολλητός φίλος με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί αν ήταν φίλοι του θα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση”, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι “θα το είχα βουλώσει”.
Στη συνέχεια, επισήμανε ότι όλο αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται του φαίνεται “όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, άρπα κόλλα” και συνέχισε, λέγοντας ότι “Ευτυχώς το σωματείο και ο Σπύρος Μπιμπίλας κράτησαν μπόσικα σωστά”.
Τέλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης φανερά αναστατωμένος αναφέρθηκε στη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Την πήγε στο τμήμα να πει ότι “έπεσα από τη σκάλα”. Αυτό με ξεπερνάει. Δεν αντέχω να το σκεφτώ. Και ότι άφησε την πνοή της η κοπέλα σκοτωμένη στο ξύλο, λέγοντας “έπεσα από τη σκάλα”. Σκέψου αυτό μέσα, το μαγνητόφωνο που επαναλαμβάνει τη φράση “έπεσα από τη σκάλα”», κατέληξε.