ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντουμπάι: Νέα συνομιλία Μητσοτάκη – Στάρμερ στο περιθώριο της COP28 – Φωτογραφίες

Ντουμπάι: Νέα συνομιλία Μητσοτάκη – Στάρμερ στο περιθώριο της COP28 – Φωτογραφίες

Οι δύο άνδρες είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση – «Δυο ξένοι στην ίδια πόλη» Μητσοτάκης και Σούνακ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα συνομιλία με τον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ είχε στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή (COP28) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον ηγέτη των Εργατικών έγινε όταν ο κ. Μητσοτάκης πήγαινε στην εκδήλωση GR-eco Islands.

Παρά το… χαμηλό βαρομετρικό που δημιούργησε στις ελληνοβρετανικές σχέσεις ο Ρίσι Σούνακ με την πρωτοφανή απόφαση του να ματαιώσει τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το νέο τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κιρ Στάρμερ ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό.

Στο Ντουμπάι, σημειωτέον, βρίσκεται και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, ωστόσο προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε «μήνυμα», συναντώντας τον ηγέτη της αντιπολίτευσης. Εφαρμόζοντας, ίσως, στην πράξη το δόγμα Μιτεράν «πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων», τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο κ. Σούνακ επέλεξαν να μην… διασταυρωθούν οι δρόμοι τους, μολονότι βρέθηκαν στην ίδια πόλη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνάντησή τους

-Related posts

Σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για τις δηλώσεις Κασσελάκη: Ο πρωθυπουργός ουδέποτε ενθάρρυνε την αποχή

timesadmin

Δημοσκόπηση Marc: Εκτίμηση για ΝΔ στο 39%, «ναι» από το 57,8% στον γάμο ομοφύλων

timesadmin

Μαρινάκης: Το να μπλοκάρεις έστω και για μία ώρα τις εξετάσεις των φοιτητών δεν είναι ούτε ακτιβισμός ούτε κοινωνικό μέτρο

timesadmin

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

timesadmin

Αγρότες: Στο μπλόκο της Βοιωτίας ο Αυγενάκης – «Είμαστε στο πλευρό τους με αξιοπιστία, μεθοδικότητα και σοβαρότητα»

timesadmin

Κυβερνητικά στελέχη για σενάρια ανασχηματισμού: Υπομονή μέχρι την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

timesadmin