Νίκος-Κουρής:-Στα-πρώτα-μου-βήματα-στο-θέατρο-την-είχα-“ψωνίσει”
LIFESTYLE

Νίκος Κουρής: Στα πρώτα μου βήματα στο θέατρο την είχα “ψωνίσει”

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες με τον οποίο δεν συμφωνεί λόγω της χούντας, αλλά και για το “ψώνισμα” που είχε πιο μικρός, όταν οι κριτικές ήταν πολύ θετικές υπέρ του.

“Ήταν πολύ καλές οι κριτικές για αυτό την ψώνισα. Και δεν εννοώ ότι φώναζα την ψώνισα, ούτε καταλάβαινε κανείς ότι την ψώνισα, το ένιωθα μέσα μου” ανέφερε ο Νίκος Κουρής και συνέχισε: “το ψώνιο είναι, κάτι σου λένε, κάτι πιστεύεις, κάτι νομίζεις, και αυτό σε ορίζει. Κάτι νομίζεις. Αυτό που νομίζεις σε σκλαβώνει. Το να μην την ψωνίσεις έχει σχέση με τη δουλειά σου, δηλαδή πιο σημαντική είναι η δουλειά σου και μετά είναι τα σχόλια. Αυτό όμως μόνο με τα χρόνια το κερδίζεις. Όταν σου τα δίνουν δε όλα, ξέφυγε το πράγμα και κάτι νόμισα” είπε ο Νίκος Κουρής.

Ο Νίκος Κουρής για το “ψώνισμα”:

Related posts

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εκείνη με έσπασε στο ξύλο» – Τι απαντά μετά την καταγγελία της συντρόφου του

timesadmin

Σε ρόλο παρουσιάστριας η Χαρούλα Αλεξίου – Έρχονται οι «Ιστορίες τραγουδιών»

timesadmin

GNTM 5: Απόψε το πρώτο μεγάλο catwalk του φετινού ριάλιτι μοντέλων – Η πασαρέλα με τις τέσσερις εποχές

timesadmin

Leggings Overload: Οι πιο up-to-date τρόποι για να σετάρετε ένα κολάν

timesadmin

Τα “έσπασαν” Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπουλούμπασης – Το τέλος της συνεργασίας τους και η αινιγματική ανάρτηση του κομμωτή

timesadmin

J2US: «Τρέλαναν» τους κριτές και το Twitter ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin