Νίκος-Κακλαμανάκης-κατά-Λευτέρη-Αυγενάκη:-Χρειάστηκε-εν-τέλει-μια-κάμερα-για-να-αποδειχθεί-η-ακαταλληλότητά-του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Κακλαμανάκης κατά Λευτέρη Αυγενάκη: Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητά του

Νίκος Κακλαμανάκης κατά Λευτέρη Αυγενάκη: Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητά του

πολιτική

Νίκος Κακλαμανάκης κατά Λευτέρη Αυγενάκη: Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητά του

«Πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δυο φορές Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης.

Αναφερόμενος στην διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδας της Νέας Δημοκρατίας του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε χρηματίσει υφυπουργός Αθλητισμού, ο Νίκος Κακλαμανάκης διερωτάται: «Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;».

«Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας», σημειώνει ασκώντας παράλληλα κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά στη θητεία του κ. Αυγενάκη στο υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Νίκος Κακλαμανάκης αναφέρεται σε «πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό», προσθέτοντας ότι στο εν λόγω πόρισμα καταγράφηκαν παραβάσεις «που χαρακτηρίστηκαν σαν σημεία και τέρατα».

Καταλογίζει, ακόμη, στον κ. Αυγενάκη «σιωπή» σχετικά με «κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ”, “θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό”» και προσθέτει: «Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ. Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό. Παρ’ ότι σε αυτό το πόρισμα είδαμε παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους. Αντιμετωπίσαμε τη σιωπή του Υφυπουργού για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό». Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ. Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού.

ΣΥ-ΡΑΣΜΑ

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας.

Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

Δείτε την ανάρτηση:

Related posts

Σπαρτιάτες: Παραμένουν στη Βουλή έως την εκδίκαση της υπόθεσης για εξαπάτηση των εκλογέων

timesadmin

Τάσεις MRB: Ευρύ προβάδισμα της ΝΔ – Στο 28% ο Ανδρουλάκης και στο 27,1% ο Δούκας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ

timesadmin

Βουλή: Στην Εισαγγελία Εφετών θα διαβιβαστεί η κατάθεση του Καποτόρτο για τα Τέμπη

timesadmin

Μητσοτάκης: Συμμετέχει στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Οξφόρδη

protothema.gr

Γιώργος Τσίπρας: Αν ένα παιδί προκαλεί καταστροφές στο σχολείο να τις πληρώνουμε όλοι μας

wp-needuser

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος και η γιατρός Νουρτζάν Σούλογλου υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

James Rollner