Νίκη-Κάρτσωνα:-Η-απάντηση-στις-φήμες-για-νευρική-ανορεξία
LIFESTYLE

Νίκη Κάρτσωνα: Η απάντηση στις φήμες για νευρική ανορεξία

Συνέντευξη στο περιοδικό “Εγώ” έδωσε η Νίκη Κάρτσωνα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που κατά καιρούς την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.

“Όχι, σε καμία περίπτωση! Έχει γραφτεί πολλές φορές αυτό και το έχω διαψεύσει όσες φορές έχει λεχθεί. Αγαπώ πολύ το φαγητό, αλλά μού αρέσει η υγιεινή διατροφή. Μού αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι ένα είδος φροντίδας για τους ανθρώπους που αγαπάω και δεν εννοώ μόνο τον άντρα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου, αλλά και τους φίλους μου”.

Νίκη Κάρτσωνα

“Σίγουρα, όμως, υπήρχαν περίοδοι της ζωής μου που από την πολλή κούραση- ειδικά όταν έμενα μόνη μου- και δούλευα πολύ τότε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, δεν ασχολούμουν πολύ με τη διατροφή μου. Ίσως, υπήρχαν φορές που να φαινόμουν πιο αδύνατη και κουρασμένη. Ειδικά οι άνθρωποι που είναι αδύνατοι, γράφει στο πρόσωπο η κούραση, πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Ευτυχώς και Δόξα τω Θεώ δεν έχω περάσει από νευρική ανορεξία. Η νευρική ανορεξία δεν είναι μια επιλογή, αλλά μια αρρώστια που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος” τόνισε η Νίκη Κάρτσωνα.

Related posts

Eurovision: Εντυπωσίασε η Αμάντα με το «Die Together» – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Χρονοπούλου: Όλοι ήθελαν την γυναίκα θηρίο – Έκανε ζημιά στην προσωπική μου ζωή

timesadmin

Κώστας Φραγκολιάς: Με παρενόχλησαν δύο μετρ της μόδας

timesadmin

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το συγκινητικό “αντίο” στον Γιώργο Τρομάρα

timesadmin

Τα καλύτερα λόγια είπε ο Billy Joel για την Taylor Swift

timesadmin

Γρηγόρης Πετράκος: Η αντίδρασή του για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60

timesadmin