3 C
London
Tuesday, March 18, 2025

Νίκη: Θα σταθούμε κριτικά απέναντι στον Κώστα Τασούλα

Date:

Related stories

Νίκη: Θα σταθούμε κριτικά απέναντι στον Κώστα Τασούλα

ΝΙΚΗ - κόμμα

Η Νίκη «θα σταθεί κριτικά απέναντι στον νέο Πρόεδρο χωρίς εμπάθειες και προκαταλήψεις», και «εύχεται να ανταποκριθεί στον ενοποιητικό ρόλο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του κόμματος,

«Με την σημερινή ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα και την ακόλουθη ανάληψη καθηκόντων του στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, συνεχίζεται η κατιούσα αξιακή πορεία του ανώτατου θεσμού του Κράτους και η φθίνουσα απήχησή του στην συνείδηση των Ελλήνων.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας παραλαμβάνει το Αξίωμα από την απερχόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ουδέποτε στην πενταετή διαδρομή της κατόρθωσε να ανταποκριθεί με επάρκεια στο κύρος που απαιτεί ο θεσμός», αναφέρει η Νίκη στην ανακοίνωσή της και καταλήγει.

«Ο Κωνσταντίνος Τασούλας προήλθε από μία στενά κομματική επιλογή. Βαρύνεται με “σκιές” στην διαχείριση του εγκλήματος των Τεμπών και δεν θα κατορθώσει να ενώσει τους Έλληνες.

Στήριξε τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και ως πρόεδρος της Βουλής λειτούργησε ως εντολοδόχος της Κυβέρνησης.

Η Νίκη θα σταθεί κριτικά απέναντι στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς εμπάθειες και προκαταλήψεις, ευχόμενη να ανταποκριθεί στον ενοποιητικό ρόλο του στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα».

Latest stories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here