Νέος-υποδιοικητής-Οικονομικών-του-ΕΦΚΑ-ο-Νίκος-Χουρδάκης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέος υποδιοικητής Οικονομικών του ΕΦΚΑ ο Νίκος Χουρδάκης

Μετά την αποχώρηση του Ελευθερίου Κρητικού, ο οποίος θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του από άλλη θέση, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, τη θέση ως υποδιοικητή του ΕΦΚΑ καταλαμβάνει ο Νίκος Χουρδάκης. Ο κ. Κρητικός κατείχε τη θέση του υποδιοικητή Οικονομικών, Εισφορών και ΚΕΑΟ, στον ΕΦΚΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Χουρδάκης έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ (Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Wright State University του Οχάιο). Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε θέσεις οικονομικού αντικειμένου σε διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις (όμιλος ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, BNP Paribas), έχοντας χειριστεί θέματα στρατηγικού χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, χρηματοοικονομικής ανάλυσης, προϋπολογισμού, διαχείρισης οικονομικών διαθεσίμων, κλπ. Στην τελευταία του θέση στον ΟΤΕ ήταν χρηματοοικονομικός διευθυντής, αρμόδιος για τις σχέσεις με τους πελάτες (πιστωτικός έλεγχος, τιμολόγηση και εισπράξεις, εξασφάλιση εισπράξεων, κά).

Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Κρητικό για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή.

Related posts

Μηδενισμός των ληξιπρόθεσμων μερισμάτων στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

timesadmin

ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 8,6% οι τιμές των διαμερισμάτων στο πρώτο τρίμηνο

timesadmin

I-mall: Νέος παίκτης με το πρώτο σούπερ μάρκετ – ρομπότ στην Ελλάδα

timesadmin

Όλα τα SOS για τις 24 δόσεις στα Tαμεία

timesadmin

ΤΜΕΔΕ – Ετήσια έκθεση οικονομικών καταστάσεων

timesadmin

Παράταση για αντικειμενικές αξίες, βεβαιώσεις μηχανικών και αδήλωτα εμβαδά ζητά η ΠΟΜΙΔΑ

timesadmin