Νέα-Δημοκρατία-για-Αυγενάκη:-Εξοργιστικό-και-βαθιά-υποκριτικό-να-μας-εγκαλεί-ο-ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία για Αυγενάκη: Εξοργιστικό και βαθιά υποκριτικό να μας εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία για Αυγενάκη: Εξοργιστικό και βαθιά υποκριτικό να μας εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία

«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουμε αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι όταν τίθενται ζητήματα ατομικής συμπεριφοράς δεν κάνουμε εκπτώσεις και προχωράμε σε αποφάσεις όπως η σημερινή. Η στάση μας αυτή είναι αυτονόητη απέναντι, όχι μόνο στους ψηφοφόρους μας, αλλά στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για την διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη.

Εξαπολύει πάντως βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως «είναι όμως εξοργιστικό, και ταυτόχρονα βαθιά υποκριτικό, να μας εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κόμμα που διαχρονικά “καμαρώνει” για τον “αψύ Κρητικό” των αλλεπάλληλων απειλών, των προγραφών και τραμπουκισμών, και τον οποίο ποτέ δεν τόλμησε να διαγράψει οριστικά».

«Το κόμμα που όχι μόνο δεν απομάκρυνε, αλλά αντιθέτως τοποθέτησε στην πρώτη γραμμή, πρώην Υπουργό ο οποίος έχει καταδικασθεί αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη για βαρύτατα αδικήματα», τονίζει η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει: «Εάν η λέξη «κωλοτούμπα» έκανε γνωστό τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ευρώπη, η έννοια “καρέκλα με κάθε τρόπο” είναι αυτή που τους χαρακτήριζε και εξακολουθεί να τους διακρίνει μέχρι σήμερα».

Καταλήγοντας, από τη Νέα Δημοκρατία τονίζουν: «Αντί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να “κουνάει το δάχτυλο” στη Νέα Δημοκρατία, ας κάνει την αυτοκριτική του για θέματα ηθικής και πολιτικής συμπεριφοράς. Και ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του».

Related posts

Ζαχαριάδης: Πώς θα ενώσεις τον χώρο αν δεν μπορείς να ενώσεις το κόμμα;

timesadmin

Μητσοτάκης από το «Μεταξά»: 80 νοσοκομεία και 156 κέντρα υγείας αλλάζουν όψη – 400 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις

James Rollner

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

James Rollner

Μαρινάκης: Περισσότερες, ταχύτερες και βαθύτερες μεταρρυθμίσεις που θα προσθέσουν αξία στην καθημερινή ζωή κάθε πολίτη

protothema.gr

Δούκας και Ανδρουλάκης: Δύο ξένοι στο πάρτι του Χρηστίδη

protothema.gr

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία

timesadmin