Νέα-Αριστερά:-Διαψεύδει-τα-σενάρια-περί-συνεργασίας-με-το-ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Νέα Αριστερά: Διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Νέα Αριστερά: Διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Η Νέα Αριστερά διαψεύδει τα σενάρια περί σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι «γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα».

Αναλυτικά, η Νέα Αριστερά αναφέρει σε σχόλιό της πως «το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου».

Σημειώνει ότι «όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν».

Η Νέα Αριστερά ξεκαθαρίζει «προς κάθε κατεύθυνση» τα εξής: «Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές. Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα».

Τονίζει δε ότι «αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».

Related posts

O βουλευτής με τους καλικάντζαρους ξαναχτύπησε: Ο θάνατος του Μπάρμπερ σχετίζεται με το εμβόλιο covid – «Ντροπή» απάντησε ο Γεωργιάδης

timesadmin

Ανασχηματισμός στις 18:00: Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη, Γεωργιάδης στο Υγείας, Μιχαηλίδου στο Εργασίας

timesadmin

Κώστας Αγοραστός: Η πρώτη δήλωση μετά την δίωξη για το «μπάζωμα» στον χώρο της τραγωδίας

timesadmin

Χαρίτσης: Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους

wp-needuser

Μαρινάκης: Με την ΚΥΑ για την ρύθμιση οφειλών στον e-ΕΦΚΑ οι συμπολίτες μας που έχουν χρέη έως 30.000 ευρώ θα μπορούν να συνταξιοδοτηθούν

James Rollner

Ο απολογισμός του Νίκου Παπανδρέου στην Ευρωβουλή: Ζητώ την εμπιστοσύνη σας

James Rollner