Μ.-Βρετανία:-Βουλευτής-παραιτήθηκε-από-την-κυβέρνηση επειδή-“ήπιε-πάρα-πολύ”
ΚΟΣΜΟΣ

Μ. Βρετανία: Βουλευτής παραιτήθηκε από την κυβέρνηση επειδή “ήπιε πάρα πολύ”

Ένας Βρετανός βουλευτής παραιτήθηκε σήμερα από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον επειδή “ήπιε πάρα πολύ”, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για άλλο ένα σκάνδαλο για τον πρωθυπουργό.

Ο Κρίστοφερ Πίντσερ, ο οποίος ήταν αναπληρωτής υπεύθυνος για την κομματική πειθαρχία, γράφει στην επιστολή παραίτησής του ότι εξακολουθεί να στηρίζει τον Τζόνσον αλλά ήταν υποχρεωμένος να παραιτηθεί έπειτα από ένα “επεισόδιο” την Τετάρτη, χωρίς να διευκρινίζει με λεπτομέρειες τι έκανε.

“Χθες το βράδυ ήπια πάρα πολύ. Έφερα σε δύσκολη θέση τον εαυτό μου και άλλους, κάτι που ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω, και για αυτό σας ζητώ συγγνώμη” αναφέρει σε αυτήν την επιστολή, που μεταδόθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως από το BBC και το Sky News. “Πιστεύω ότι το σωστό υπό αυτές τις συνθήκες είναι να παραιτηθώ από αναπληρωτής υπεύθυνος για την κομματική πειθαρχία”, πρόσθεσε.

Το γραφείο του Πίντσερ δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα να σχολιάσει τις εξελίξεις. Η Ντάουνινγκ Στριτ απέφυγε επίσης να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο Πίντσερ πρόσθεσε στην επιστολή του ότι μολονότι αποχωρεί από την κυβέρνηση θα παραμείνει μέλος του κοινοβουλίου και θα στηρίζει τον Τζόνσον από τα βουλευτικά έδρανα.

Πηγή: ---

Related posts

Στην Ελλάδα ο υπουργός Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας

timesadmin

Generali: Σε αποκλειστικές συνομιλίες για την εξαγορά θυγατρικής της Credit Agricole

timesadmin

Μήνυμα Δένδια-Αναστασιάδη: Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου βασικός πυλώνας διασφάλισης της ειρήνης στην περιοχή

timesadmin

Η Ρωσία αποκρούει τις γαλλικές ανησυχίες για μια πιθανή συμφωνία του Μάλι με ρωσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία

timesadmin

Γερμανία: Την επαναφορά της γενικής υποχρεωτικής θητείας εξετάζουν οι Χριστιανο-δημοκράτες

timesadmin

ΒοΕ: Αύξησε τα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσης στο 1,25% (upd)

timesadmin