Μπελέρης:-Μου-δόθηκε-άδεια-να-παρευρεθώ-στην-ανακοίνωση-της-καθαίρεσής-μου-από-δήμαρχος-Χειμάρρας-και-όχι-για-να-ορκιστώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπελέρης: Μου δόθηκε άδεια να παρευρεθώ στην ανακοίνωση της καθαίρεσής μου από δήμαρχος Χειμάρρας και όχι για να ορκιστώ

«Το παζλ μεθοδεύσεων -που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε από την αρχή έως το τέλος ο κ. Ράμα- συμπληρώθηκε» αναφέρει στην πρώτη του δήλωση, μετά την καθαίρεσή του από δήμαρχος Χειμάρρας, ο Φρέντης Μπελέρης.

Όπως υποστηρίζει, το σχέδιο του Ράμα ήταν «εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας», επισημαίνοντας πως «αποκορύφωμα είναι ότι μου δόθηκε διοικητική άδεια να παρευρεθώ στην ανακοίνωση της απόφασης καθαίρεσης μου, ενώ δεν μου δόθηκε αντίστοιχη άδεια για να ορκιστώ Δήμαρχος, δημιουργώντας επικίνδυνο δεδικασμένο για τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Ολόκληρη η δήλωσή του:

Το παζλ μεθοδεύσεων -που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε από την αρχή έως το τέλος ο κ. Ράμα- συμπληρώθηκε. Το σχέδιο του ήταν εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε η πραξικοπηματική σύλληψη μου, μια δίκη-παρωδία, με μάρτυρα κατηγορίας που ομολόγησε ότι πληρώθηκε από την αλβανική αστυνομία για να ψευδομαρτυρήσει, μια δικαστή που έχει απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα λόγω πλαστογραφίας εγγράφων και μια διορισμένη και όχι κληρωθείσα πρόεδρο του Εφετείου.

Χρειάστηκε η παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας για ολόκληρους μήνες, χρειαστηκε επισης η παραβίαση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, η καταπάτηση κάθε έννοιας δημοκρατικής αρχής με την «κατάληψη» που ακολούθησε στον Δήμο Χειμάρρας.

Στο Δήμο, όπου νίκησε η Δημοκρατία και στη συνέχεια -δυστυχώς- εκμαυλίστηκε στον ύψιστο βαθμό.

Αποκορύφωμα είναι ότι μου δόθηκε διοικητική άδεια να παρευρεθώ στην ανακοίνωση της απόφασης καθαίρεσης μου, ενώ δεν μου δόθηκε αντίστοιχη άδεια για να ορκιστώ Δήμαρχος, δημιουργώντας επικίνδυνο δεδικασμένο για τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Ωστόσο, ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχιστεί. Το οφείλουμε στους Χειμαρριώτες, το οφείλουμε στους Έλληνες, το οφείλουμε όμως και στους Ευρωπαίους πολίτες. Σε όσους, δηλαδή, δεν δέχτηκαν ποτέ εκπτώσεις στο κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία – Οι πρώτες δηλώσεις Στάρμερ στη Ντάουνινγκ Στριτ: Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη επανεκκίνηση

Μεσσηνία: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

Bρετανία: Η στιγμή της σύλληψης της δασκάλας που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια – Δείτε βίντεο

Related posts

Ελληνική Λύση: Προς ανακωχή η σύγκρουση Βελόπουλου – Σαράκη

protothema.gr

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του κόμματος, τα οποία είναι οριακά

timesadmin

Ευρωεκλογές: Υποκριτικό το επιχείρημα Κασσελάκη για την επιστροφή των εδρών, λέει ο Νάσος Ηλιόπουλος

wp-needuser

Γιώργος Τσίπρας: «Τους φτύνω στα μούτρα, όχι σε εμένα αυτά» – Νέα οργισμένη αντίδραση για τα «περί αργομισθίας» στον ΣΥΡΙΖΑ

wp-needuser

Πηγές Νέας Αριστεράς για ΣΥΡΙΖΑ: Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς

wp-needuser

Βορίδης για υπόθεση Μπελέρη: «Η Αλβανία παραβιάζει τις αντιλήψεις για το κράτος δικαίου»

timesadmin