Μπαχτσελί:-Ζητά-τερματισμό-της-Συμφωνίας-Επανεισδοχής-παράτυπων-μεταναστών-με-την-ΕΕ
ΚΟΣΜΟΣ

Μπαχτσελί: Ζητά τερματισμό της Συμφωνίας Επανεισδοχής παράτυπων μεταναστών με την ΕΕ

Τον τερματισμό της Συμφωνίας Επανεισδοχής των παράτυπων μεταναστών με την ΕΕ ζήτησε ο πρόεδρος του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) και κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο αρχηγός του ΜΗΡ ζήτησε την επιστροφή των Σύρων ζητούντων άσυλο από την Τουρκία και έκανε λόγο για κινδύνους για την πληθυσμιακή ισορροπία, την εθνική σύνθεση και το μέλλον της χώρας.

Το σχετικό απόσπασμα της ομιλία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του MHΡ έχει ως εξής:

“Η εισροή μεταναστών και προσφύγων είναι ένα από τα πιο έντονα και φλέγοντα προβλήματα, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην εποχή μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε ενάντια στις επικίνδυνες ροές που θα βλάψουν τη δημογραφική μας σταθερότητα και το δημογραφικό μας μέλλον, είμαστε εντελώς ενάντια στις ανθρώπινες ροές που θα νοθεύσουν την πληθυσμιακή μας ισορροπία, την εθνική μας σύνθεση και την ύπαρξή μας σε αυτή τη γεωγραφία. Η εθελοντική, ασφαλής επιστροφή με αξιοπρέπεια των Σύρων αιτούντων άσυλο με καθεστώς προσωρινής προστασίας στη χώρα μας πρέπει να διασφαλιστεί σταδιακά, να σπάσει η “ραχοκοκαλιά” της παράτυπης μετανάστευσης. Να τερματιστεί η Συμφωνία Επανεισδοχής. Η άποψη του MHP για το σημαντικό αυτό ζήτημα ταυτίζεται με τη μία και μοναδική άποψη του έθνους μας”.

Related posts

Πίνακας που ζωγράφισαν οι Beatles στο Τόκιο πωλήθηκε 1,7 εκατ. δολάρια

timesadmin

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση στην καταδίκη του

James Rollner

Ο Αττάλ δεν έφερε την άνοιξη για τον Μακρόν

wp-needuser

Ο Ερντογάν αναμένει κινήσεις από τις ΗΠΑ για την πώληση F-16 για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ – Τι είπε για Ισραήλ και Γάζα

timesadmin

Κομισιόν: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων ύψους €4 δισ. για τεχνολογίες μηδενικού ισοζυγίου εκπομπών

timesadmin

Οι ΗΠΑ λένε πως κατέστρεψαν βαλλιστικό πύραυλο των Χούθι

wp-needuser