Μιχάλης-Αεράκης:-Τα-δύσκολα-παιδικά-χρόνια,-η-αγάπη-για-το-ποδόσφαιρο-και-ο-ρόλος-του-παπά
LIFESTYLE

Μιχάλης Αεράκης: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο ρόλος του παπά

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για την αγάπη του το ποδόσφαιρο αλλά και για το ρόλο του παπά.

“Οι αλλαγές στη ζωή μου από μικρή ηλικία μου έκαναν κακό, είχα χάσει την ταυτότητα μου” λέει ο Μιχάλης Αεράκης για το γεγονός ότι από μικρή ηλικία άλλαζε περιοχές όπου ζούσαν μαζί με την οικογένεια του. “Αναγκάστηκα από 12 ετών να δουλεύω και έτσι ξεκίνησα να πουλάω λαχεία στο Ηράκλειο. Ένας κοστουμαρισμένος μια φορά κέρδισε τον τρίτο αριθμό, που ήταν 12,5 χιλιάδες, ήταν πολλά λεφτά και ήρθε σπίτι για να μας δώσει ένα δώρο και αφού τον υποδεχτήκαμε έβγαλε από την τσέπη του ένα πενηντάρικο. Διακονάριδες δεν είμαστε του είπε ο πατέρας μου και αυτός έφυγε” λέει ο Μιχάλης Αεράκης.

“Στο σχολείο ήμουν ο χειρότερος μαθητής για αυτό και πήγα σε νυχτερινό σχολείο, ενώ έπαιζα και μπάλα, επιθετικός ήμουν στον ΟΦΗ. Μάλιστα όταν με ζήτησαν από άλλη ομάδα, ο ΟΦΗ δεν μου έδωσε το δελτίο, ήθελαν λεφτά και έτσι τελείωσε για μένα το ποδόσφαιρο” τονίζει ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο πρώτος ρόλος του παπά

“Στο σχολείο έπαιξα τον πρώτο ρόλο παπά επειδή είχα γένια στην παράσταση “Ένα παιδί μετράει τα άστρα” του Λουντέμη. Ο παππούς μου ήταν παπάς και ήθελε να συνεχίσω τη δουλειά του, όταν όμως το είπα στον πατέρα μου, επειδή με είχε ψήσει, μου έριξε όμως ένα χαστούκι, πήγα δύο μέτρα πίσω, ζαλίστηκα.  Έγινε φασαρία τότε. Τον ρόλο του παπά Μιχάλη στον Σασμό σαν όνομα εγώ τον ζήτησα για να τιμήσω τον παππού μου. Ο ρόλος είχε το όνομα παπά Γρηγόρης” αποκάλυψε ο Μιχάλης Αεράκης.

Δείτε τον Μιχάλη Αεράκη στον ΑΝΤ1:

Related posts

Έντι Ρέντμεϊν: Για ποιον ρόλο μετανιώνει – “Θεωρώ ότι ήταν λάθος που τον αποδέχθηκα”

timesadmin

Σασμός: Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι

timesadmin

Θετική στον κορονοϊό η Ζόζεφιν – Τι συμπτώματα έχει

timesadmin

Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός του Σασμού στην πρεμιέρα της γυναίκας του – ΦΩΤΟ

timesadmin

J2US: Ξεφάντωμα και “άρωμα” καλοκαιριού από τις “Μέλισσες” – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Τζένη Καζάκου: Θα ήθελα να γνώριζα την γιαγιά μου και να παίζαμε μαζί

timesadmin