Μητσοτάκης-στον-realfm:-Κλισέ-και-τσιτάτα-από-την-Αντιπολίτευση-–-Βλέπω-περισσότερους-μνηστήρες-από-όσους-είχε-η-Πηνελόπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στον Realfm: Κλισέ και τσιτάτα από την Αντιπολίτευση – Βλέπω περισσότερους μνηστήρες από όσους είχε η Πηνελόπη

Κυριάκος Μητσοτάκης- realfm

«Βλέπω κλισέ, τσιτάτα και πολλές προσωπικές φιλοδοξίες με περισσότερους μνηστήρες από αυτούς που είχε η Πηνελόπη» τόνισε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «είναι σημαντικό για κάθε κυβέρνηση να έχει μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση. Αυτό δεν του έχουμε μέχρι στιγμής. Δεν έχω δει μια σοβαρή αντιπρόταση που να επιβραβεύτηκε κιόλας από τους πολίτες στις κάλπες. Ειδικά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση βλέπω επιστροφή στον εύκολο λαικϊσμό και την τοξικότητα. Ο Αρχηγός της και στις κάλπες πέρασε αρκετά κάτω από τον πήχη που ο ίδιος είχε θέσει».

«Οι πολίτες δεν ψήφισαν τον Μητσοτάκη επειδή είμαι ψηλός ή επειδή τους άρεσε το μαλλί μου, αλλά επειδή είχαμε μια πολιτική πρόταση και τους είπαμε τι θέλουμε να κάνουμε στη θητεία μας» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος είπε ότι «ελάχιστες προτάσεις από την αντιπολίτευση μπορούν να τύχουν σοβαρής συζήτησης και επεξεργασίας».

Related posts

Βούλα Κεχαγιά: Τι απαντά για το επεισόδιο μεταξύ Κασσελάκη, Γεροβασίλη και άλλων 7 – «Η ηγεσία δεν θέλει να φύγει κανένα στέλεχος»

protothema.gr

Μητσοτάκης για την τραγωδία των Τεμπών: Η αλήθεια δεν αργεί, οι ένοχοι θα τιμωρηθούν

timesadmin

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Μάντζος στον Realfm 97,8 για τη διενέργεια debate: «Αφού το θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός»

95wwvl

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση των emails: Δεν διεκδικώ το αλάθητο – Πλήρωσα υπέρμετρο τίμημα

James Rollner

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ

timesadmin

Politico: Ο Μακρόν προτιμά Ντράγκι για επόμενο πρόεδρο της Κομισιόν

timesadmin