Μητσοτάκης-σε-Σακελλαροπούλου-για-Αυγενάκη:-Μη-ανεκτές-τέτοιες-συμπεριφορές,-τραυματίζουν-την-εμπιστοσύνη-των-πολιτών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου για Αυγενάκη: Μη ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές, τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Την πρώτη τους συνάντηση, μετά τις ευρωεκλογές, είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των τακτικών και μηνιαίων ενημερώσεων. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακρίβεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ειδική αναφορά και στο περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Όπως εξήγησε, τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές. Τόνισε επίσης ότι αυτές οι συμπεριφορές όσων κατέχουν εξουσία προβάλουν την εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι διαφορετικής συνομοταξίας και με αυτόν τον τρόπο τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τους νέους διορισμούς στην Παιδεία κάνοντας λόγο για μια σημαντική μεταρρύθμιση που βοηθάει στο ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης, και υπογράμμισε τις νέες επενδύσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Προσφάτως, όπως είπε, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη και είδε από κοντά τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα δοθούν σε κυκλοφορία.

Απο την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, είπε ότι η εμπιστοσύνη και το αίσθημα της ασφαλείας είναι θεμέλιο για τους πολίτες. Μιλώντας για την ακρίβεια, εξήγησε ότι πρέπει να καταπολεμηθεί ενώ η πρόσβαση στην δημόσια Υγεία, Παιδεία και τα ΜΜΜ είναι πολύ σημαντική για τους πολίτες.

Η κ. Σακελλαρόπουλου, αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα της στέγασης που αντιμετωπίζουν πολλοί εκπαιδευτικοί όταν διορίζονται μακριά από την οικία τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Θράκη, σημειώνοντας ότι πρέπει να χαράζονται πολιτικές ανάλογα με τις ανάγκες και τόνισε ότι οι νέοι μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί – Ο Στάρμερ παίρνει 410 από τις 650 έδρες

Στα άδυτα της μασονίας: Η μεγάλη Στοά της Ελλάδος, τα μυστικά και τα σκάνδαλα

Η πολύμηνη έρευνα για τον Ρέμο και η δέσμευση της περιουσίας του – Τι απαντά ο τραγουδιστής

Related posts

Παπαθανάσης: Τα έσοδα από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής θα πάνε σε υγεία και παιδεία

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόσταση του κ. Μητσοτάκη από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών ολοένα και μεγαλώνει

James Rollner

Ζαχαριάδης απαντά σε Πολάκη: Αν δεν είχαμε δεχτεί την υποκριτική σου συγγνώμη, δεν θα είχαμε εκλογική κατάρρευση

timesadmin

Υφυπουργός Εσωτερικών: Δεσμεύεται για μια σύγχρονη φιλοζωϊκή πολιτική, που θα καλύπτει τις ανάγκες κάθε δήμου

timesadmin

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Κερδίζουν οι «γαλάζιοι» αντάρτες σε τέσσερις Περιφέρειες – Θρίλερ στην Πελοπόννησο, Κουρέτας στη Θεσσαλία

timesadmin

Αποκαλύψεις Άδωνι Γεωργιάδη για πλαστά εικονικά τιμολόγια επί ημερών Πολάκη

timesadmin