Μητσοτάκης-σε-Σακελλαροπούλου-για-Αυγενάκη:-Τέτοιες-συμπεριφορές-δεν-μπορούν-να-γίνουν-ανεκτές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου για Αυγενάκη: Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου για Αυγενάκη: Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές

πολιτική

Μητσοτάκης- Σακελλαροπούλου

Αναφορά στο περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»  χωρίς να τον κατονομάζει, έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως οι πολίτες έχουν υψηλές απαιτήσεις ως προς τη συμπεριφορά των πολιτικών.

«Νομίζω ότι τίποτα δεν ενοχλεί τους πολίτες περισσότερο από συμπεριφορές όσων κατέχουν εξουσία, οι οποίες προβάλλουν μια εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι σε μια διαφορετική συνομοταξία πολιτών που μπορούν να φέρονται με έναν τρόπο διαφορετικό από αυτόν που θα φερόταν ένας πολίτης» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Τέτοιες συμπεριφορές» συμπλήρωσε «δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές γιατί τραυματίζουν συνολικά την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τους νέους διορισμούς στην Παιδεία κάνοντας λόγο για μια σημαντική μεταρρύθμιση που βοηθάει στο ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης, και υπογράμμισε τις νέες επενδύσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Προσφάτως, όπως είπε, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στου Ρέντη και είδε από κοντά τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα δοθούν σε κυκλοφορία.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από το δημοψήφισμα του ‘15 το οποίο όπως είπε αποτέλεσε ένα κρεσέντο λαϊκισμού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Related posts

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια της πατρίδας, ούτε της κοινωνίας

timesadmin

Χαρίτσης: Ο πρωθυπουργός επέλεξε να κρυφτεί

James Rollner

Κώστας Καραμανλής: Σε γραμμή παραφωνίας για τα ελληνοτουρκικά

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα μηνύματα στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο και οι προτεραιότητες – «Περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη»

timesadmin

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

timesadmin

Νίκος Παπαδόπουλος: Τα μαζεύει ο βουλευτής της Νίκης που δικαιολόγησε τα χαστούκια στις εκκλησίες – «Καταδικάζω κάθε είδους βία»

timesadmin