Μητσοτάκης: Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ

Μητσοτάκης: Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ

«Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα δημόσιας ευγνωμοσύνης στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας», ανέφερε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός 

Το δικό του μήνυμα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων έστειλε με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέροντας:

«Σε μία εποχή διεθνούς αστάθειας, πολέμου στην καρδιά της Ευρώπης αλλά και ανοιχτών απειλών στα σύνορά μας, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται Ημέρα ολόκληρης της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Ευκαιρία εθνικής συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης, αλλά και απόδοσης τιμής στους διαχρονικούς φρουρούς της ανεξαρτησίας και της προόδου της χώρας.


Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ. Με αναβαθμισμένη την αμυντική της ασπίδα, απλωμένο παντού το διπλωματικό δίκτυο των συμμαχιών της. Και την οικονομία της σε ανάπτυξη, να στηρίζει το εισόδημα των πολιτών απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια, σε μία ακόμη κρίση από την οποία θα βγούμε νικητές.

Τιμούμε, σήμερα, εκείνες και εκείνους που τιμούν το εθνόσημο σε στεριά, θάλασσα και αέρα, μέρα και νύχτα. Απαντώντας με ετοιμότητα στην προκλητικότητα και με επιφυλακή σε κάθε επιβουλή. Γυρίζουμε την πλάτη στους λίγους που αμφισβητούν την αμυντική θωράκιση της πατρίδας. Και βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο που δείχνει η Υπέρμαχος Στρατηγός αλλά και η παράδοσή μας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα δημόσιας ευγνωμοσύνης στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας. Και, ταυτόχρονα, σημείο συνάντησης της εθνικής ενότητας και της εθνικής αποφασιστικότητας.

Εύχομαι υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες που υπηρετούν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα, με αφοσίωση, θάρρος και αυταπάρνηση.

Ο λαός μας είναι υπερήφανος γι’ αυτούς. Χρόνια πολλά»!

Ειδήσεις σήμερα

O Έλον Μασκ τρολάρει τον Τραμπ με… άσεμνο tweet με τον ΙησούΗ πιο «σκοτεινή ώρα» του πολέμου στην Ουκρανία: Πάμε για το τέλος ή για κλιμάκωση;

Επεισόδιο στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό – Γονείς ζήτησαν να πάρουν τα παιδιά τους


-Related posts

Qatargate – Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για ακόμη έναν μήνα

timesadmin

Θεοφάνια – Χαρδαλιάς: «Το φως πάντα θα νικάει τα σκοτάδια» είναι το μήνυμά του

timesadmin

Μητσοτάκης στον Ιρανό αριστούχο των Πανελλαδικών: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα ανοιχτή σε όσους θέλουν να ενσωματωθούν»

timesadmin

Τουρκία: «Μυθεύματα» αναλυτή πως «οι ΗΠΑ θα εισβάλουν στη χώρα μέσω της Ελλάδας»

timesadmin

Στις 19:00 ο Μητσοτάκης ανακοινώνει το σχέδιο για τις μειώσεις στο ρεύμα

timesadmin

Μητσοτάκης: Ξεκινά το απόγευμα τετραήμερο πυκνό πρόγραμμα επαφών στη Νέα Υόρκη

timesadmin