Μητσοτάκης:-«Έλα-Συρεγγέλα,-αλλά-όχι-με-φόρα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Έλα Συρεγγέλα, αλλά όχι με φόρα»

Μητσοτάκης: «Έλα Συρεγγέλα, αλλά όχι με φόρα»

πολιτική

Μαρία Συρεγγέλα

«Η Μαρία Συρεγγέλα ανταποκρίθηκε απόλυτα σε ό,τι της ανατέθηκε. Σημαντικό βήμα για την ΝΔ η εκλογή της ως γραμματέα. «Έλα Συρεγγέλα» λοιπόν το σύνθημα, αλλά μην έρθεις με φόρα. Αυτό δεν βγήκε σε καλό» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της ομιλίας του από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, κατά την ομιλία της στην Πολιτική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε με αντικείμενο την εκλογή Γραμματέα.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων, στην ομιλία της: «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στη θέση της Γραμματέως. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ για την ψήφο όλα τα μέλη της ΝΔ (…) Κατανοώ πλήρως της ευθύνες. Η σημερινή μέρα έχει έναν έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της ΝΔ που υπηρετούν και υπηρέτησαν την παράταξη».

Ο απερχόμενος Γραμματέας της ΝΔ και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης νωρίτερα ευχαρίστησε τους συνεργάτες κάνοντας αναφορά στη διαδρομή του στη θέση. «Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μια άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπά την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ. Εντυπωσιακή η αφοσίωσή της και το πόσο μπορεί να ενώνει».

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης για τη φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες: Μεταρρύθμιση που ίσως ξεβολέψει κάποιους, δεν θα υποχωρήσουμε

timesadmin

Μητσοτάκης: Εθνική προτεραιότητα το Κυπριακό – Μόνο πολιτικά η οριστική λύση στη Γάζα

timesadmin

Αλβανία: Στο εδώλιο ο Μπελέρης με την κατηγορία ότι μοίραζε 50ευρα για να εκλεγεί δήμαρχος Χειμάρρας

timesadmin

Σακελλαροπούλου: Μηδενική ανοχή στην παιδική κακοποίηση

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: «Καταστροφική η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης»

timesadmin

Νέα Υόρκη: Θερμό τετ α τετ Μητσοτάκη με Σολτς και Τριντό

timesadmin