thetimes.gr
Με-θετικό-πρόσημο-κλείνει-τη-χρονιά-η-vodafone
ΥΓΕΙΑ

Με θετικό πρόσημο κλείνει τη χρονιά η Vodafone

Για τη Vodafone Ελλάδας, η χρονιά που κλείνει ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με σημαντικές εξελίξεις που σηματοδότησαν το άνοιγμα μιας νέας εποχής τόσο για τον οργανισμό, όσο και για το σύνολο του κλάδου και ευρύτερα για την οικονομία. 

Ειδικότερα, η εταιρία προχωρά με ταχείς ρυθμούς το επενδυτικό σχέδιο ύψους €600 εκατ., βάσει του οποίου θα εξασφαλίσει: 

  • εκτεταμένη κάλυψη του 5G Giga Network
  • 650.000 σταθερές συνδέσεις νέας γενιάς και 
  • διασύνδεση σε 1 εκατομμύριο Έλληνες που διαμένουν σε 10 νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. 

Η εταιρία έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του έτους με εξαιρετικά θετικές οικονομικές επιδόσεις, με τον κύκλο εργασιών να σημειώνει +4%, αυξητική τάση στην πελατειακή βάση και εκθετική αύξηση στη χρήση data. 

Εμπορικά, η Vodafone Ελλάδας επαναπροσδιόρισε την τοποθέτησή της, με προτάσεις που εξασφαλίζουν ισότιμη πρόσβαση στη συνδεσιμότητα για όλους, ενώ το Vodafone Business ενίσχυσε το αποτύπωμά του με έργα – πρότυπα που δείχνουν την πορεία που θα πρέπει να χαράξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας την επόμενη μέρα.

Παράλληλα, η εταιρία εισήλθε σε μια νέα φάση καινοτομίας, με συνεργασίες όπως αυτή με τον Δημόκριτο, όπου εφαρμόζει προηγμένες λύσεις IoT και αλληλεπιδρά με την ευρύτερη κοινότητα Έρευνας και Ανάπτυξης τεχνολογίας.

Λειτουργικά, η Vodafone πέτυχε σημαντικές νίκες όσον αφορά στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, επιταχύνοντας την πορεία προς τον στόχο του Net Zero, ενώ παράλληλα στάθηκε δίπλα στην πολιτεία σε όλες τις ανάγκες διαχείρισης της πανδημίας.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα, πέρα από την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού της πλάνου, η Vodafone Ελλάδας επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που αναδύονται μέσα από τα σχεδιαζόμενα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης. Έργα συνδεσιμότητας, υγεία, εκπαίδευση και Ψηφιοποίηση Επιχειρήσεων και Δημοσίου Τομέα είναι οι τομείς που θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση από μέρους μας. 

Κλείνει μια χρονιά με συνολικά θετικό πρόσημο για την Vodafone Ελλάδας, τα αποτελέσματά της και πάνω απ’ όλα για τους ανθρώπους της. 

- -

Related posts

Υπάλληλος του Τwitter ρώτησε τον Έλον Μασκ αν έχει απολυθεί μέσω της πλατφόρμας – «Τι δουλειά κάνετε;»

timesadmin

Αρρωστημένα μυαλά εκμεταλλεύονται την τεχνητή νοημοσύνη και δημιουργούν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

timesadmin

Κορονοϊός: Τι ανακάλυψαν για τα μονοκλωνικά αντισώματα

timesadmin

Η αλλαγή ώρας μπορεί να επηρεάσει για μήνες τον οργανισμό, προειδοποιούν οι ειδικοί

timesadmin

TikToker ανακάλυψε γυμνό της βίντεο στο OnlyFans την ώρα που έκανε αποτρίχωση – Η συνομιλία με τη γυναίκα που το διέρρευσε

timesadmin

Σύνδρομο MDP: Πολύ σπάνια πάθηση που εμποδίζει το σώμα να αποθηκεύει λίπος

timesadmin