Μελ-Γκίμπσον:-Ψάχνει-τοποθεσίες-στην-Ευρώπη-για-να-γυρίσει-το-σίκουελ-του-passion-of-the-christ
LIFESTYLE

Μελ Γκίμπσον: Ψάχνει τοποθεσίες στην Ευρώπη για να γυρίσει το σίκουελ του Passion of the Christ

Ο Μελ Γκίμπσον βρίσκεται στην Ευρώπη και αναζητά τοποθεσίες για τη συνέχεια της άκρως επιτυχημένης ταινίας του 2004, «Passion of the Christ», κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι το σίκουελ θα γίνει πραγματικότητα.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο Γκίμπσον φέρεται να περιηγήθηκε στη Μάλτα με μια ομάδα παραγωγής και στη συνέχεια έφτασε στη νότια ιταλική περιφέρεια της Απουλίας όπου επισκέφθηκε διάφορες αγροτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων πόλεων Ginosa, Gravina Laterza και Altamura, δήλωσε ο διευθυντής της Επιτροπής Κινηματογράφου της Απουλίας, Αντόνιο Παρέντε.

«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι πρόσφατα έκαναν scouting για τοποθεσίες», δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Γκίμπσον, Άλαν Νιερόμπ, στο Variety, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε σε αυτό το πρώιμο στάδιο».

Ο Νιερόμπ διευκρίνισε επίσης ότι οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το casting του σίκουελ του «Passion of the Christ», με τίτλο «Passion of the Christ: Resurrection», είναι πρόωρη.

Mel Gibson is in Europe scouting locations for a sequel to “The Passion of the Christ.” He reportedly toured Malta and arrived in the Southern Italian region of Puglia where he visited the ancient towns of Ginosa, Gravina Laterza and Altamura. https://t.co/5INr9tU2Pl

— Variety (@Variety) September 19, 2024

Ο Γκίμπσον φέρεται να δουλεύει εδώ και χρόνια πάνω στο σενάριο της συνέχειας με τον σεναριογράφο του «Braveheart» Ράνταλ Γουάλας, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην ORMI Media τον Απρίλιο δήλωσε ότι το σενάριο είχε ολοκληρωθεί και ότι ο Τζιμ Καβίζελ θα επέστρεφε για να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ιησού.

Ο Γκίμπσον, σε συνέντευξή του στο National Catholic Register το 2022, δήλωσε ότι το «Resurrection» δεν ακολουθεί «μια γραμμική αφήγηση», προσθέτοντας ότι «πρέπει να αντιπαραβάλεις το κεντρικό γεγονός που προσπαθώ να αφηγηθώ με όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό στο μέλλον, στο παρελθόν και σε άλλες σφαίρες, και γι’ αυτό γίνεται κάπως επιστημονική φαντασία».

Το «Passion of the Christ», η ταινία του Γκίμπσον για τις τελευταίες ημέρες του Ιησού στη γη, έγινε η πιο κερδοφόρα ανεξάρτητη ταινία όλων των εποχών, με εισπράξεις σχεδόν 612 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η ταινία θεωρήθηκε αντισημιτική λόγω του υπαινιγμού της ότι οι Εβραίοι ηγέτες ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατο του Ιησού. Όμως η διαμάχη τροφοδότησε το ενδιαφέρον, καθώς οι εκκλησίες αγόρασαν ολόκληρες αίθουσες για τους πιστούς τους.

Η τελευταία ταινία του Μελ Γκίμπσον ως σκηνοθέτης, το θρίλερ αγωνίας «Flight Risk», με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Lionsgate στις 24 Ιανουαρίου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Belh@rra: Καθελκύστηκε ο «Νέαρχος» – Τέταρτη φρεγάτα ανακοίνωσε ο Δένδιας, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν: «Ποια είναι η δουλειά σου;» – «Είμαι το αφεντικό στη Μίλαν» – Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της – Δείτε βίντεο

Related posts

Σιμόν Μπάιλς: Κατηγορούν την Ολυμπιονίκη πως κάνει επίδειξη πλούτου ενώ η μητέρα της ζει στην ανέχεια

timesadmin

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση!

timesadmin

Βίντεο: Δημοσιογράφος αποχώρησε από συνέντευξη – Τα… «γαλλικά και τα προβλήματα ήχου

timesadmin

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα χειροτερεύει – Ο Νάτσης στήνει παγίδα στους γαμπρούς του

James Rollner

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Λήξη στο μίνι «θρίλερ» – Με διπλό ρόλο στο Mega;

timesadmin

Άννα Σόροκιν: Επιστρέφει στα social media – Δικαστική απόφαση της επιτρέπει να ανοίξει και πάλι τους λογαριασμούς της

timesadmin